Hirdetés

A ka­ram­bol kö­rül­mé­nye­i­ről csu­pán egy hét­tel az eset után volt képes be­szélni.

Kellett néhány nap, amíg mindenkiben lecsillapodtak a történtek. Nos,Détár Enikőnek egy hét kellett, mire képes lett felidézni mindazt, ami október 9-én éjszaka történt.

Fotó: Szabolcs László

a színésznő és párja, Péter, valamint két ismerősük csúnya autóbalesetet szenvedtek. Az ütközés egy elnézett piros lámpa miatt történhetett.

Hirdetés

„Bosszantó, ami történt, de senki iránt nincs bennem harag. Nem tudom, talán ez egy figyelmeztetés volt a sorstól” – kezdte Détár Enikő.

„Én csak utas voltam, a párom háta mögött ültem. Arra emlékszem, hogy mindkét kocsiban kinyílt két-két légzsák. Óriási csattanást éreztünk: tehát nem kis koccanásról beszélünk. Mindkét kocsiból folyt minden, de rögtön az jutott eszembe, hogy hála az égnek, senki nem sérült meg súlyosan” – emlékezett vissza a történtekre a színésznő, aki az arcán sérült meg.

Lefejeltem a fejtámlát, de csak napokkal a baleset után vettem észre, hogy van egy apró szürkés-lilás seb az orromon, de lealapozom, és így abszolút nem zavar.

“Lehet, hogy tragédiaként kellene megélnem, de azt kell hogy mondjam, engem nem ráztak meg annyira a történtek” – mondta lapunknak a Détár Enikő, aki hozzátette, kedvese autója totálkárosra tört.

ripost

Facebook Hozzászólások

HirdetésDurva rész­le­tek Détár Enikő au­tó­bal­ese­té­ről, meg­szó­lalt a szí­nésznő
error: Content is protected !!