Hirdetés

 

Marsi Anikó

MARSI ANIKÓ

Így viseli a magányt.

Hirdetés

Óriási változás következett be a szépséges televíziós életében, amikor elvállalta a Tények műsorvezetését, és amikor 2017 januárjában férje és két fia – akik nehezen viselték a budapesti életet -, visszaköltözött mallorcai otthonukba.

Szerencsére Anikó és Palik László is rendkívül jól veszik az akadályokat, az egykori sportriporter neveli a hét nagyobb részében Vilmost és Vincét, Anikó pedig erős és fegyelmezett nő lévén, hibátlanul végzi televíziós munkáját.

Természetesen mindkettőjüket megviseli a köztük lévő 155 kilométer távolság, ráadásul az ingázás rendkívül fárasztó, Anikó mégsem hagy ki egyetlen hétvégét sem, hogy a családjához utazhasson.

Az sem volt könnyű, hogy itthon Siófok és Budapest között kellett ingáznia a lakása és a munkahely között, de szerencsére ez már megoldódott, bizonyára nem volt könnyű meghoznia a döntést, de végül a műsorvezető visszaköltözött a budai lakásába, így legalább, amikor itthon van, nem kell órákon át az autópályán vezetnie.

A híradós nagyon nehezen viseli, hogy a szürke hétköznapokon nincs mellette a családja, és egyedül hajtja álomra a fejét, de hétvégén minden megváltozik:

„Anikó a hétköznapokban egy rendkívül erős és fegyelmezett nő, aki minden idegszálával a munkájára koncentrál. Azonban ahogy közeledik a szombat, látszik rajta: már nagyon várja, hogy utazhasson a családjához. Ezután minden hétfőn feltöltődve. energikusan vág bele a munkába – mondta a HOT!-nak egyik kollégája, és azt is elárulta, ilyenkor szinte tapintható az a harmónia, ami sugárzik belőle.

„Nem tudom, hogy fogok-e még valaha olyat mondani, hogy tökéletesen jól vagyok, de az biztos, hogy amit a családomon és a futáson kívül szeretek, az most a munkám – mondta korábban a HOT!-nak Anikó. – Szeretem ezt a csapatot, amelyhez tartozhatok.”

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

HirdetésMeg kellett lépnie: Elköltözött Marsi Anikó
error: Content is protected !!