Hirdetés

Egy szemtanú szerint Bochkor Gábor maga alatt van

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea szakítása mindenkit meglepett, és úgy tűnik, a rádiós nincs még túl párja elvesztésén. Senki nem tudja, pontosan mi az oka a szakításuknak, ám Gábor volt barátnői szerint a sztár nem egyszerű természet.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea 12 évig voltak együtt, nemrég azonban bejelentették, hogy szakítottak. Azóta már az is kiderült, hogy a műsorvezető és a rádiós is más oldalán keresi a boldogságot, ami Gábornak kevésbé sikerül, legalábbis a HOT! Magazin szerint. A rádióst a magazin olvasója fotózta le, elmondása szerint alig ismert rá a sztárra.

Bochkor Gábort látszólag nagyon megviselte a szakításFORRÁS: VIASAT3/BIRTALAN ZSOLT

„Alig ismertem rá, egy sápadt, megtört férfit láttam, aki szinte árnyéka volt régi önmagának. Levert és rosszkedvű volt. Úgy tűnik, csak a hallgatók miatt, a rádióműsor idejére képes magára erőltetni némi jókedvet” – állítja egy olvasó. Gábor volt barátnői is megszólaltak, egyöntetűen úgy gondolják, a rádiós nehéz természetű.

Hirdetés

„Gábor egyáltalán nem egyszerű természet, de úgy gondoltam, hogy Andrea pszichológus végzettségével kiválóan tudja kezelni. Mi mindössze nyolc hónapot voltunk együtt, de bizony néha én is úgy éreztem, jó lett volna, ha nekem is lett volna pszichológusi tapasztalatom, mert Gábor nehéz természet” – mondta Molnár Anikó. Tornóczky Anita is hasonlóan nyilatkozott, szerinte a rádiós rapszodikus alkat, komoly hangulatingadozásai vannak. Hozzátette, reméli, Andreával sikerül rendezniük kapcsolatukat.

life.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésMeglátta Bochkort és megrémült: Gábor csak árnyéka önmagának
error: Content is protected !!