Hirdetés

Mindannyian szeretjük a mikrohullámú sütőket. Ez egy nagyszerű, egyszerű és kényelmes melegítő eszköz. A mikrohullámú sütő már népszerű több mint 30 éve, szinte átalakította az emberek étkezési szokásait. És itt jön a millió dolláros kérdés: vajon a mikrohullámok tényleg egegészséges főzési lehetőség? És a válasz: nem.

A mikrohullámú sütőben az ionizáló sugárzás megváltoztatja az elektromágneses természetét az élelmiszerben található atomoknak, vagy ionizálja azokat. Ez a sugárzás káros lehet az egészségre.

Ez az 5 egészségügyi probléma bizonyítottan összefügg a mikrózott ételek fogyasztásával vagy a mikróból áradó káros sugarakkal:

Hirdetés

  • Álmatlanság – tudnod kell, hogy a készülék kárt okoz az agyban
  • Tápanyaghiányos étkezés – mindannyian tudjuk, hogy a mikrohullámú sütő megöli az élelmiszerek hasznos tápanyagait, az enzimeket, rostokat, vitaminokat, ásványi anyagokat tönkreteszi.
  • Fáradtság – a mikrohullámú sütők fáradtság és az elhízás okozói lehetnek
  • Rák – a sugárzás felhalmozódhat az emberi szervezetben, és rákot okozhat
  • Antioxidánsok hiánya – a mikrohullámú sütő elpusztítja az antioxidáns hatású vegyületeket az élelmiszerekben, ami magas koleszterinhez és a szívinfarktushoz vezethet
Facebook Hozzászólások

Hirdetés



Please follow and like us:
EZT AZ 5 BETEGSÉGET OKOZZA A MIKRÓ, MÉGSEM VESZNEK RÓLA TUDOMÁST!
error: Content is protected !!