Hirdetés

 

forrás: filantropikum

FORRÁS: FILANTROPIKUM

Meglepő dolgokat árulunk el rólad

Hirdetés

A döntéseink árulják el azt, hogy kik és milyen emberek vagyunk. Ha szeretnéd jobban megismerni magad, nézz rá az ábrán található 5 darab ruhára, majd válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik. Ha meg vagy ezzel, már csak el kell olvasnod az ahhoz tartozó jellemzést.

1-es számú ruha

Romantikus alkat vagy, mindenkiben meglátod a jót, hajlamos vagy az idealista gondolkodásra. A rosszat igyekszel nem észrevenni. Érzékeny vagy a világ dolgaira, mindig a harmóniára törekszel, az emberek pedig szeretnek – írja a Filantropikum.

2-es számú ruha

Még a legkényelmetlenebb helyzetekben is kifogástalanul viselkedsz, és méltó marad a megjelenésed. Nagyon odafigyelsz, hogy milyen ruhát veszel magadra, mert az adott darabnak passzolnia kell a személyiségedhez. A hibáidról nem szeretsz beszélni.

3-as számú ruha

Imádsz titokzatos lenni, és sikerül is azzá válnod, mert a legtöbb ember kiismerhetetlennek tart. Olykor még a barátaid sem tudnak kiigazodni rajtad, ami már nem feltétlenül jó. Kitartó vagy, aki sokra képes.

4-es számú ruha

Nem tudsz dicséret, elismerés nélkül létezni. Mindig a középpontban érzed jól magad. Nem szereted, ha kritikával illetnek, mert meg vagy győződve arról, hogy a magad módján hibátlan és tökéletes vagy.

5-ös számú ruha

Számodra mindig a család az első. Ha a szeretteidről van szó, bátran harcolsz az érdekeikért. Nem vagy egoista, önző ember, inkább a családodért, a közösségedért dolgozol. Néha viszont nem ártana, ha egy kicsit magadra is gondolnál.

(filantropikum)

Facebook Hozzászólások

HirdetésVálaszd ki a ruhát, ami a legjobban tetszik! Elárulja milyen nő vagy valójában
error: Content is protected !!