Hirdetés

Nagyon egyszerű megoldás a dúsabb, fényesebb, egészségesebb hajért. Valami, ami sohasem jutott volna az eszembe, ha nem mondja a fodrászom.

Annyit javasolt, tegyek egy kis cukrot a samponomba!

A cukor igen erős tisztító erővel rendelkezik, és ezalatt a gyökereitől táplálja a hajat. Pozitív hatása nem csak a fejbőr, de a szálak számára is üdítőek!

Nézzük, milyen okokból fontos cukrot tenni a rendes samponunkhoz. Egy normál üveg samponhoz, ami kb. 400 ml, 1 teáskanál cukrot kell hozzáadni.

Hirdetés

Fejbőrradír

A szakemberek szerint nem csak az arcnak, de időnként a fejbőrnek is szüksége van egy kis radírozásra. Ezáltal megtisztul a fejbőr a szennyeződésektől, beindul a vérkeringés, és a hajhagymák is sokkal egészségesebbek lesznek. Megszabadít a lerakódott zsírtól, úgy, hogy közben nem szárítja ki, hanem táplálja a fejbőrt.

Zsírtalanítja a fejbőrt, és megakadályozza a hajhullást

Ha ezekkel a problémákkal küzdünk, tegyünk cukrot a samponhoz, és már az első pár hajmosás után érzékelni fogjuk, hogy hajunk és fejbőrünk is sokkal egészségesebb.

Serkenti a haj növekedését

A cukor regenerálja a fejbőrt, beindítja a vérkeringést, ezáltal serkenti a hajnövekedést. Mossuk meg a hajat a megszokott módon, majd töröljük meg kissé, és a nedves fejbőrbe masszírozzunk 5-10 percig cukrot, és öblítsük le alaposan. Egy héten kétszer ismételjük meg ezt a műveletet, és két hónap múlva látni fogjuk a változást.

Dúsabb és fényesebb haj

Ha dúsabb hajról álmodozunk, akkor adjunk a hajbalzsamhoz cukrot. Oszlassuk el egyenletesen a fejünkön, majd hagyjuk 10 percet állni, és alaposan mossuk ki bő vízzel.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

HirdetésA fodrász kikotyogta: ezt keverd a samponba, és csodát tesz a hajaddal!
error: Content is protected !!