Hirdetés

 

Tartsd magad távol ezektől a csillagjegyektől, leginkább csak magukkal foglalkoznak, kétszínűek, és barátságuk sem igazi!

 

A következő 3 csillagjegy sokszor rendkívül egoistán viselkedik, mindenben az ő akaratuk kell érvényesüljön, ha viszont a barátaiknak van szükségük segítségre, akkor kifogásokat keresnek és hátat fordítanak nekik.

Hirdetés

Lássuk, kik ezek a önimádó, hideg csillagjegyek.

1. NYILAS

Képes mindig mindenkit a leggyengébb pontján megszúrni, anélkül, hogy belegondolna abba, hogy mit beszél és mit cselekszik. Nem érdekli különösen az sem, hogy kit, mivel bánt meg, sőt jól érzi magát attól, ha valakinek fájdalmat okoz.

2. SKORPIÓ

Veszélyes, hiszen csípései, szurkálódásai mérgezőek, ezért nem ajánlott ujjat húzni vele. Gyakran rosszindulatú, irigy, bosszúra szomjas. Nem érdekli, hogy tisztességesen nyer-e meg a versenyt, mert számára a cél szentesíti az eszközt.

3. IKREK

Őt nem igazán érdekli más, csak saját maga. Nem empatikus, ezért lehet, hogy a környezetében sok nehézség van, de ha ez őt nem érinti, akkor nem törődik vele. Addig nem segít másokon, míg abból hasznot nem szerez. Emellett rendkívül rafinált.

twice.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésLégy óvatos ezekkel a csillagjegyekkel, egoisták és a barátságuk sem mindig igazi
error: Content is protected !!