Hirdetés

Csodálatosan szép vénasszonyok nyara van, hétágra süt a nap, érdemes kihasználni ezt az időt. Te mit terveztél a hétvégére? Most megtudhatod, hogy mit ígérnek a csillagok, úgy alakítsd a programod.

Kos

Nem lesz túl vidám a hétvégéd, tele leszel önbizalomhiánnyal, és rettegéssel. A magánéletedben sem alakulnak túl jól a dolgok, egy olyan csalódás ér, amire nem is gondoltál volna. Nehezen tudod feldolgozni az eseményeket, nyűgös, és szomorú leszel a hétvégén.

Bika

Nagyon fontos számodra a szerelem, ez a hétvége pedig számos lehetőséget tartogat számodra, érzelmileg a csúcson leszel. Az is megtörténhet, hogy külföldre utazol szerelmeddel, és egy igazi kikapcsolódós, de mégis élménydús hétvégében lesz részed.

Ikrek

Nagyon szerelmes hangulatban leszel a hétvégén, de hiába próbálod felhívni magadra a figyelmet, mintha senki sem venne észre. Legjobb lenne, ha elmennél egy könyvtárba, és elmerülnél azokba a témákba, amik a legjobban érdekelnek, ott talán még az igazival is összefuthatsz.

Hirdetés

Rák

Nagyon boldog leszel, de közben igazi mélypontok is várnak rád, nagy hullámvölgyeket fogsz megélni a hétvégén. Eluralkodik rajtad a birtoklási vágy, de meg kell tanuld, hogy inkább az egyensúly megtartására törekedj. A partnereddel összhangban lesztek, és nagyon szép pillanatokat élhettek most meg, persze akkor, ha mindketten figyelembe veszitek egymás kívánságait.

Oroszlán

Számos kérdőjel van benned, mennél a vágyaid után, de valami mégis nagyon visszatart. Egy nem túlságosan könnyű időszak következik az életedben, érdemes egy kicsit lelkileg felkészülnöd rá. Pihenj, és töltekezz a hétvégén.

Szűz

A szerelem érzése leveszed a lábadról, és sikerül minden gátlásodon túllépned. Sziporkázol az új ötletektől, tele vagy energiával. A párod csodálkozva néz rád, nem érti, hogy honnan lett hirtelen ennyi energiád. A lényeg, hogy valami olyan dolgot csináljatok a hétvégén, ami mindkettőtök számára megfelel.

Mérleg

A hétvégén rengeteg lehetőséged adódik a flörtölésre, viszont jobb, ha egy kicsit visszafogod kedvenc időtöltésedet, mert a párod nagyon nem fogja jó szemmel nézni. Ha egyedülálló vagy, akkor is próbáld megtalálni az arany középutat, mert hanem egy megbízhatatlan személynek fognak tartani.

Skorpió

Lehet, hogy csalódás fog érni a hétvégén, mert többet képzelsz a másikról, mint, ami valójában. Ne legyenek elvárásaid a pároddal szemben, mert akkor mindig elégedetlen, és csalódott leszel. Ha egyszer megszerettél valakit, akkor olyannak fogadd el, amilyen.

Nyilas

Egy kicsit szórni fogod a pénzt a hétvégén, de jobb, ha átgondolod a dolgokat, mert nem biztos, hogy megéri költekezni. Nem pénzzel kell meghódítani az imádott személy szívét, próbálj egy kicsit lelkileg közelebb kerülni hozzá. Ha félsz még a kötöttségektől, akkor jobb lenne, máskorra halasztani a társkeresést.

Bak

Ha partnerkapcsolatban élsz, akkor a hétvégén olyan közösségi programokban fogtok résztvenni, hogy nagyon megerősödik a kapcsolatotok. Végre érezni fogod az összetartozást, és a bizalmat. Ha egyedülálló vagy, akkor nem ez lesz az a hétvége, amikor párt találsz.

Vízöntő

Türelmetlen vagy, és igen nagy a szabadságvágyad, ezért, ha meg is találtad már az igazit, nagyon sokat fogtok vitatkozni a hétvégén. Lehetséges, hogy szakítás lesz a vége a dolognak. Bár nem jellemző rád, hogy türelmesen tudsz várni, de jobb, ha tisztában vagy vele, hogy csak akkor fogsz igazi társra találni, ha előbb önmagadat teljes mértékben elfogadod.

Halak

A hétvégét a barátaiddal fogod tölteni, és lehetséges, hogy egy jó kis kiránduláson, vagy házibulin talál rád a szerelem. Megtörténhet, hogy egy olyan személlyel hoz össze a sors, akivel már az előző életedbe is találkoztál, így igazán nagy lesz köztetek a harmónia.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

HirdetésA Mérlegek flörtölnek majd, a Nyilasok egyedüllétre vágynak, és ez nem minden!
error: Content is protected !!