Hirdetés

A hercegné buktatta le magukat?

Kiderült, mikor születik meg Harry herceg és Meghan Markle gyermeke!

A királyi udvar három hete hozta nyilvánosságra, Meghan Markle babát vár. S hogy mikor születik? – a rajongók már ezt is tudják. 

Hónapok óta találgatott a világ, mikor érkezhet Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke, napra pontosan két hete végre ez is kiderült. A királyi udvar a hivatalos közösségi oldalain közölte a hírt: a trónörökös tavasszal jön világra.

Hirdetés

Szükségszerű is lehetett a bejelentés, hiszen már korábban is megkezdődtek a találgatások Meghan terhességével kapcsolatban. Egyszerűen képtelen volt már takargatni egyre kerekedő pocakját.

A bejelentést követően a pár Ausztráliába utazott, így elkerülhetetlen volt a lelepleződés.Meghan pocakja ugyanis rohamosan nőni kezdett.

Hogyan is tikolná gyermeke érkezésének időpontját, amikor minden egyes lépését rajongók milliói figyelik?

Most úgy tűnik, Meghan Markle saját magukat leplezte le, ami a trónörökés születésének időpontját illeti. A hercegné ujján ugyanis egy új gyémántgyűrű bukkant fel ami sokaknak azonnal szemet szúrt. Így már három ékszert visel az ujjain: “egy zöld köves, ami az augusztusban születettek jelképe, vagyis ez Meghan drágaköve, egy zafír, ami a szeptemberi születésűeké, ez Harryt jelképezi, és van egy harmadik, egy gyémánt, amely az áprilisban világra jöttek köve.” – írja a life.hu.

Márpedig a rajongók szerint ez csakis egyet jelenthet, a trónörökös áprilisban születik majd meg. Logika mindenesetre van benne!

twn.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésMeghan kibökte: az egész világ megkönnyebbült, hogy ez kiderült
error: Content is protected !!