Hirdetés

A csillagok sokkal többet elárulnak rólunk, mint azt gondolnánk. A zodiákus, amelyben születünk, nagy befolyással van az életünk minden egyes területére, így a párkapcsolatainkra is. 

Lássuk, hogy melyek azok a jegyek, akiknek gondjuk akad az elköteleződéssel, a házassággal és a kompromisszumokkal. Ők azok, akik nagy valószínűséggel válnak életükben legalább egyszer.

Az Ikrek és a Nyilas túlzottan szabad szellem. A Vízöntőnek gondja akad azzal, hogy hosszabb ideig “otthon maradjon”, ami nincs pozitív hatással a családi életére. A BikaOroszlán és Skorpió túl sokat veszekszik.

Azok, akik a válási statisztikák szerint a leghajlamosabbak megbontani a házasságukat a Bikák, Oroszlánok, Skorpiók és a Vízöntők. Ők azok, akik kitartóan képesek vitatkozni és igyekeznek dominálni az összetűzésekben. Makacsságuk nem hagyja őket csillapodni, akkor sem, ha nincs igazuk.

Hirdetés

MérlegekRákok és Halak szintén hajlamosak félrekacsintgatni, de addig nem hagyják el a párjukat, amíg érzelmi kötelék nem alakul ki a harmadik féllel. Ha ez nem történik meg, a házasságukat nem bontják fel és a párjuk mellett maradnak.

Az Ikrek és a Nyilas sajnos olyan szinten vágynak a szabadságra, hogy ezzel bizalmatlanságot keltenek a párjukban. Időnként úgy tetszik, hogy teljesen hidegek a párkapcsolatban, még ha valójában nem is áll fenn ez a tény. Egyszerűen hajlamosak magukkal foglalkozni többet és észre sem veszik.

Kos nagyon önfejű és ez a tulajdonság a párkapcsolatait sem hagyja érintetlenül. Szeret párkapcsolatban élni, ugyanakkor több házasságon is túl kell jutnia ahhoz, hogy rájöjjön, nem azért kell frigyre lépni valakivel, hogy ne legyen tovább egyedül.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

HirdetésA Mérleg félrelép, a Nyilas jéghideg lesz, és ez még nem minden…
error: Content is protected !!