Hirdetés

Van néhány csillagjegy, amelyik igazi kapcsolatfüggő, és mindig talál magának valakit, ilyen például a Mérleg vagy a Halak. Az Oroszlán nehezen válik meg bárkitől. Van azonban 3 csillagjegy, amelyik könnyen egyedül maradhat a végén.

Skorpió:

A Skorpió annyira sokat vár a kapcsolattól, hogy annak szinte lehetetlen megfelelni. Ha korai kapcsolatai nem sikerülnek és valahogy megszakadnak, könnyen lehet, hogy a végén önkéntes magányba vonul. A Skorpó nőnek olyan férfi kell, aki magas, erős, igazi támasz, jól is keres, és érzelmileg megadja azt az intenzitást, amire a Skorpió nő áhítozik, ráadásul egyre többet lehet kihozni belőle és a kapcsolatukból. Ilyen kevés van.

Hirdetés

Vízöntő

 

A Vízöntő nő, ha fiatalon nem alapít családot a konvenciókat követve, lelkileg saját maga nem igényli a nagyon szoros párkapcsolatot. Ha sikerül olyan férfit találnia, aki kellő szabadságot nyújt, akkor boldog lehet, de amint birtokolni akarja valaki, könyörtelenül odébb áll. Az évek múltával már nem is nagyon fontos neki a párkapcsolat, inkább az érdeklődési köre és a barátai érdeklik.

Nyilas

A Nyilas nő úgy érzi, senkire sincs szüksége. Amíg szép és fiatal, a férfiak körülrajongják, és mindegyik be akarja bizonyítani, hogy igenis pozitív szerepet játszhat a Nyilas nő életében. Kihívásnak tekintik ezt a szabadságvágyat. Az évek múlásával azonban ezek a lehetőségek elfogynak körülötte, de a Nyilas nő nem kesereg, hiszen tényleg senkire sincs szüksége.

Akik sose maradnak egyedül: Mérleg, Halak, Oroszlán.

Facebook Hozzászólások

HirdetésEz a 3 csillagjegyű nő könnyen egyedül öregedhet meg, köztük vagy?
error: Content is protected !!