Hirdetés

Hasonlít a francia quische-ez, abban legalábbis, hogy bármi elfér benne: spenót, gomba, szalonna, cukkini, ami éppen eszedbe jut. A vendégeid el lesznek ájulva tőle, és nem kell bele élesztő vagy sütőpor, magától lesz tökéletes a tésztája.

Hozzávalók

Egy nagy edénybe tedd:

  • 500 g joghurt (göröggel az igazi),
  • 200 g liszt,
  • 3 egész tojás,
  • sò, bors ízlés szerint.

Elkészítés

A hozzávalókat keverjük össze, béleljük ki sütőporral a tepsit, vajazzuk kki, és szórjuk meg liszttel. Beleöntjük a tésztát, és megsütjük. Itt jön a kellemes része mert mindent bele lehet tenni, ami eszedbe jut… Én gombát, szalonnát és paprikát tettem bele, de mehet párolt spenót fetával, olívabogyó, szardínia.. A tetejére szórjunk sajtot, hintsük meg oregánóval, és 180 fokon 25-35 perc a sütőben

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés



Please follow and like us:
error
Görög lepény – egy barátnőmtől tanultam, bármit bele lehet tölteni
error: Content is protected !!