Somló Tamás 71 éves lenne. A le­genda – élete utolsó he­te­i­ben – már csak na­gyon ke­ve­se­ket en­ge­dett közel ma­gá­hoz. Char­lie ott le­he­tett, és meg­hall­gatta Tamás utolsó gon­do­la­tait…Horváth Charliemáig képtelen feldolgozni legjobb barátja, Somló Tamáselvesztését.Ő azon kevesek egyike volt, akit a legenda utolsó heteiben is közel engedett magához, és akivel mély beszélgetéseket folytatott. Az énekes éppen ezért nem érti, miért bukkannak fel időről időre Somló„barátai” a médiában, és miért állítják magukról, hogy a legenda közel állt hozzájuk.

Hirdetés

Ők hárman örök barátságot kötöttek
Ők hárman örök barátságot kötöttek
loading…

“Nekem hihetetlen módon hiányzik Tomi! Tudom, hogy sokan vannak, akik ugyanezt állítják, de őket hagyjuk, még most is rosszulesik, ha eszembe jut az a hadjárat, amit a médiában folytattak a halála után.Maradjunk annyiban, hogy ők az utolsó tizenöt évben nem voltak mellette, nem ismerték a gondolatait. Nem voltak a barátai, és eztTamásis pontosan tudta. Az utolsó időkben sokat beszélt erről.

Elmondta nekem, hogy bár ő valóban mindenkit szeretett, de ezt őszintén csak nagyon kevesektől kapta vissza.

loading…

Én egész életemben gyászolni fogom őt…”– mondta Charlie, aki jelen lesz azon a szűk körű megemlékezésen, amit Somló Tamás családja tart csütörtökön, a zenész-dalszerző születésnapján.ripost