Soha nem vol­tam, és nem is le­szek sze­rel­mes, mert akkor nem kí­sért a ki­szol­gál­ta­tott­ság ér­zése – döb­ben­tette meg kol­le­gáit Fri­de­ri­kusz Sán­dor a Music FM reg­geli mű­so­rá­ban.A párkapcsolatok jó és árnyoldala volt a téma péntek reggel Bochkor Gáborék műsorában. Míg Bocsi és István Dani figyelmesen hallgatták a betelefonálók történeteit, ők is meséltek párjaikkal való viszonyukról. A vendég-műsorvezető, Friderikusz Sándor viszont sokkal visszafogottabban csak annyit mondott saját magánéletéről hogy az embernek egyedül is lehet harmonikus az élete. Sőt!

Image result for friderikusz

Friderikusz nem szokott sem a szerelmi, sem a magánéletéről nyilatkozni,ezért is volt megdöbbentő a kijelentése. Utoljára 2008-ban, Eddig című könyvében beszélt arról, miért él remeteként.

Hirdetés

Tudom, hogy az emberek többsége azt hiszi, csak a páros élet az élet. Rengeteg ember tartalmatlan párkapcsolatban él, miközben már rég nem érdeklődik a másik iránt.

Úgy érzi, neki a szakmai sikereket írta elő a sors. Könyvében úgy fogalmaz,képtelen a boldogságra, sőt a szerelem egyenesen születési rendellenesség.

ripost.hu