Hirdetés

Sze­gény lány, biz­tos nem erre szá­mí­tott!

A nők általában alig várják, hogy egy forró randi után nem sokkal jelentkezzen az épp aktuális partner. Ilyenkor sűrűn pillantanak a telefonjukra, bízva abban, hogy az illető legalább SMS-ben jelentkezik.

Így volt azzal az a fiatal lány is, aki valóban kapott egy üzenetet álmai férfijától egy fülledt éjszaka után. Amikor viszont elolvasta az SMS-t, szabályosan sokkot kapott! Az illető ugyanis ahelyett, hogy áradozott volna a lány teljesítményéről, a képébe vágta, hogy durván túlsúlyosnak tartja, és ezt jó hosszan ki is fejtette – számolt be róla a Daily Star.

Hirdetés

“Szomorú, hogy ezt kell írnom, de nagyon nem vagy a típusom testileg. Én rajongok a vékony nőkért, nem tehetek róla. Elfogadom, hogy neked nem olyan az alakod, és azt is tudom, hogy te vagy a felelős a saját testedért, és azért is, hogy hogy nézel ki. Ebbe beleszólni nincs jogom. Tudom, hogy ez a téma nagyon érzékenyen érinti a nőket, de én realista vagyok és őszinte, ezért el kellett mondanom”

– állt a meglehetősen bántó stílusban megfogalmazott SMS-ben, amit szegény lány a Mumsnet nevű közösségi oldalra is feltöltött. A bejegyzéshez nem kevesebb mint 600 hozzászólás érkezett, a nők többsége durván kiakadt az üzenettől, és azonnal a védelmükbe vették a lányt.

ripost

Facebook Hozzászólások

HirdetésNem hitt a sze­mé­nek sze­gény lány: Ezt az SMS-t kapta randi után, a többiek is teljesen kiakadtak…
error: Content is protected !!