Pécsi Il­dikó és fia volt fe­le­sége kö­zött évek óta tart a há­bo­rús­ko­dás. Csilla eddig nem vette fel a kesz­tyűt, de most be­telt a pohár.

Pártos Csilla elkeseredésében úgy döntött, nem hallgat tovább és elmondja, ő hogyan látja a közte és volt anyósa, Pécsi Ildikó között kialakult helyzetet. Csilla a Star magazinnak öntötte ki a szívét.

“Úgy gondolom, hogy bár szép dolog a szerelem, egy jóérzésű ember nem égethetne fel mindent maga mögött, csak azért, mert már nem szereti a feleségét, hiszen örökre marad egy bizonyos fokú felelőssége. Ha másért nem, a gyerekéért…

Hirdetés

Márpedig ha olyanokat ígérgetnek – és sajnos csak ígérgetnek -, hogy kisfiam te mindent megkapnál, csak az édesanyádon keresztül nem adunk semmit, akkor ezzel arra akarja kényszeríteni, hogy pusztán anyagi okból fordítson hátat az anyukájának. Micsoda dolog ez?”

– tette fel a kérdést az elhagyott asszony, akivel a család a kórházi ágyon íratta alá a hitelpapírokat.

Fotó: Szabolcs László

“Mostanra ott tartunk, hogy már a gyerek tandíjában sem kapok segítséget! Én vakon megbíztam a volt anyósomban, és a volt férjemben egyaránt. Óriási butaságot követtem el, mert sok mindent aláírtam.Abban az időszakban voltam a legbetegebb, kórházban voltam. Épeszű ember nem gondolhatja komolyan, hogy én úgy leszek adóstárs nagy értékű hitelekben, hogy közben semmi nincs a tulajdonomban.

Minden sorstársamnak üzenem, hogy legyen észnél!

– fakadt ki Pártos.