Nincs bevétele, így főként a boomerángos időkben felhalmozott tartalékaiból él Boros Lajos (71), aki bevallotta: a nyugdíja sem sokra elég.– Olyan 110 ezer, de nem kell engem sajnálni – mondta el Hajdú Péternek (43) az Esti Frizbi felvételén Boros. Kiderült, a tulajdonváltások után a műsorát már egyik rádió sem adja le, így fizetések nélkül maradt. – Amikor jól kerestünk annak idején, akkor tartalékoltam, nem tudom, mire számítottam, de most jól jön – vallotta be a rádiós, majd azt is hozzátette, őt nagyon zavarja, hogy nem keres pénzt, de a neje mindig megnyugtatja.

– Én úgy számolom, hogy olyan két évre elég a tartalékunk – árulta el az ATV stúdiójában az egykori rádiós. Feleségével azt beszélték meg, ha túl nagy lesz nekik a VII. kerületi lakás, majd eladják. Nyaralásra már nem futja, de nem is vágyik rá, ha a Balatonra le szeretne menni, egy víkendházhoz tud kölcsönkérni kulcsot. Mint mondja, sosem vágyott a luxusra, a boomerángos idők alatt rengeteg élményt szerzett, plusz megtanulta a szerénységet.

Egyetlen kérése van csupán, amit kér az emberektől, az pedig nem más, mint hogy ezt a cikket osszák meg, mert szeretné, ha mindenki látná, hogy egy szívbeteg ember élete így pecsételődik meg egy életre. Nem tud dolgozni, és a tartalékai elfogynak. Mit tehet ilyenkor az ember?
otpercpiheno.hu