Hirdetés

A cukor nem más, mint halálos toxin, persze friss gyümölcs, zöldség formájában fogyasztva egy elfogadható mennyiség jót tesz a testnek, de az üdítők, fehér vagy barna cukor elhasználják a testet, felhizlalják és gyulladásos folyamatokat indítanak el a szervezetben
.

A bőr öregedésének, kiszáradásának, ráncosodásának elsődleges okozója az évek során UV-sugárzásnak való kitettség, ám ezután azonnal a cukorfogyasztás következik. Azok, akik nem esznek cukrot, jóval ránctalanabbak, fiatalosabb az arcbőrük, mint a desszert és üdítőfogyasztóknak. A cukor hatására a kollagénrostok megkeményednek, eltöredeznek, nem tudnak hidratálódni, mert kieresztik a nedvességet, az arc ráncossá válik.

 

Azért kell a cukrot nemcsak elfelejteni, de ki is pucolni a testből, mert függőséget okoz. Minél előbb elvégzed a cukorméregtelenítő kúrát, annál hamarabb múlik el a kívánás, ami cukorfüggőséget okoz. Egy angol könyv – Brooke Alpert és dr. Patricia Farris – The Sugar Detox című munkája  – háromnapos diétát mutat be a cukoraddikció elmulasztására. 3 nap alatt, lényegesen fiatalodik a bőr és a test állapota, mint állítják.

Hirdetés

 

A diéta egyszerű, a három nap alatt nem szabad tejterméket sem enni a tejcukor miatt, keményítőt: krumplit, rizst, gyümölcsöt fruktóztartalma miatt, természetesen semmilyen kenyeret és tésztát sem. Csak fehérje és zöldség kerülhet az asztalra, valamint diófélék. Reggelire tojást ajánlanak zöldséggel. Ebéd és vacsora sovány baromfi zöldséggel. Nassolni magvakat. Napi egy kávé üresen elfogyasztható, ezenkívül zöld tea és víz iható.

Facebook Hozzászólások

HirdetésA tökéletes 3 napos detox, ami kipucolja a cukrot a testedből, megfiatalodsz, és elindul a fogyás, a máj zsírtalanodása
error: Content is protected !!