Hirdetés

Jimmy első fe­le­sége, Verona, Krisztián édesanyja egy sosem ismert csa­ládi ti­tok­ról mesélt a népszerű énekes ha­lá­lá­nak 16. év­for­du­ló­ján.

A király halálának évfordulója után egy nappal három fia úgy döntött, hogy Galgahévízen emlékeznek meg legendás édesapjukról. Éppen ezen a helyen indult énekesi pályája, és itt ismerkedett meg első feleségével, Csoma Verával, akitől Krisztián fia született. Ugyanakkor nemcsak ők hárman mennek majd be abba a bárba, ahol Jimmy először ült zongorához hallgatóság előtt, de ott lesz első feleségének két gyermeke is, akiket a hatalms szívű Jimmy teljesen a sajátjaiként nevelt.

“A bátyám és Jimmy bátyja, Gyuri, jó barátok voltak, gyakran járt le hozzánk” – mondta Verona a Borsnak, akinek az énekes pár évvel később, alig 18 éves korában kezdett el udvarolni.  Image result for jimmy és családja

Hirdetés

Évekig nem láttam őt, férjhez mentem és született két gyermekem, Mónika és Tamás.

Majd elváltam és visszaköltöztem Galgahévízre. Akkor kezdett udvarolni nekem, hosszú hónapokon át, majd egymásba szerettünk. A gyermekeim nem is ismerték az apjukat, de Jimmy a sajátjaként szerette és nevelte őket, pedig még alig volt tizennyolc éves.Leköltözött hozzánk, itt a helyi presszóban kezdett el zongorázni” – mondja Csoma Vera. Jimmy amúgy később is hasonlóképpen viszonyult párja gyermekeihez, hiszen második felesége, Edit szintén két kis gyerekkel érkezett a házasságba.

Facebook Hozzászólások

HirdetésMegszólalt Jimmy felesége, elképesztő dolgot mondott
error: Content is protected !!