Hirdetés

 

horoszkóp - illusztráció, Fotó: iStock

HOROSZKÓP – ILLUSZTRÁCIÓ, FOTÓ: ISTOCK

Szakítások és új szerelmek… Rád mi vár az év utolsó két hónapjában?

Hirdetés

Novemberben a Jupiter a Nyilasba lép, az Uránusz pedig a másik tüzes jegybe, a Kosba hátrál kissé vissza – így a családi tűzhely és a szerelem tüze sem hunyhat ki.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Család: A család az ön esetében nagyon ingatag terep s most különösen, mivel a hivatása, a munkája olyan kihívásokat támaszt önnel szemben, hogy nagyon nehéz mindenhol megfelelnie. Ha azonban a háttere jó, és meg tudja beszélni a társával, hogy egy kis ideig még ő tartsa a frontot otthon, akkor minden jól alakulhat.

Szerelem: A Vénusz hátráló mozgása az ön számára figyelmeztetés: valamit elmulasztott idén, amit az utolsó hónapokban muszáj lenne sürgősen bepótolnia! A kedvese a törődéséért és a szeretetéért különösen hálás lehet, de ez nem jelenti azt, hogy mindig a béke lesz az úr önök között. Ön már csak ilyen: szeret füstölögni.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Család: Nehéz, veszekedésekkel és széthúzással teli időszakon van túl, s most eljött az idő a családi béke stabilizálására. Ez együtt járhat nem csak a lelki közösség, de a fizikai környezet helyreállításával is. Jól teszi, ha a legszükségesebb felújítási munkákat elvégzi az otthonában még a tél beállta előtt!

Szerelem: A jegyében járó Uránusz az oka, hogy a szerelemben is valósággal megbolondul. Friss érzések keríthetik hatalmába, még egy régi kapcsolatot is teljesen feldobhat. Új dolgokat volna kedve kipróbálni, és a kedvese is vevőnek tűnik az ön ötleteire. Ne legyenek skrupulusai: a szerelemben mindent szabad, amit mindketten akarnak.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Család: Család és munka összefüggnek: vállalkozásba kezdhet, vagy hazaviheti a munkát, amibe a család apraja nagyja is besegíthet önnek. Ez esetben ne feledkezzen meg arról, hogy a jó munkát jutalmazza is. A közös tevékenység a nevelés eszköze is, de a nevetésé is: a humor, a jókedv nem hagyja el a nehéz időkben sem.

Szerelem: A kapcsolatában ez az év vége, és a jövő év első kétharmada hozza el a nagy áttörést: aki még nem házas, az készülhet az esküvőre! Aki már az, az más módon élheti meg még mélyebben a szerelmet és a kötődést. A közös nagy tervek ideje jön el. Az álmok valóra válthatóak.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Család: Az ön életében mindig a család a legfontosabb, de ez most kiegészül azzal, hogy a munkát legalább annyira fontosnak tarthatja. E két életterület most össze is fonódhat egymással, családi vállalkozást indíthat, földterületet szerezhet, vagy éppen visszaköltözhet ősei otthonába. Az örökségért meg kell küzdenie.

Szerelem: A szerelem, ami eddig lekötötte minden figyelmét, most vagy új értelmet kap, vagy egyszerűen elmúlik. Ha ez utóbbi történik meg önnel, ne búslakodjon! Hamarosan majd beállít az igazi is önhöz. Addig is van még teendője: törődjön többet az életmódjával, az egészségével! Legyen szép, kívül, belül!

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Család: A család most a legfontosabb, és ha még nincs igazán kerek családja, mert nincs még gyereke, vagy szeretne még, akkor eljött az ideje annak, hogy ezen változtasson. A csillagok áldása persze nem csak ilyen formában teheti önt termékennyé: a kreatív oldala is egyre inkább megnyilvánul. A szeretet, mely körülveszi, segíti a kibontakozást.

Szerelem: A szerelem csatatér, de egyelőre igazán élvezi a harcot. Annál is inkább, mert így a tűz biztosan nem hiányzik a kapcsolatból, és mindig édes is a békekötés. A társa rámenőssége csak akkor zavarja, ha egyébként nincsenek összhangban a terveiket illetően. Szerencsére most könnyebben megy az összecsiszolódás.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Család: Ha eddig volt is gondja baja a családjával, az otthonával, a nagy szerencsebolygó támogatását novembertől élvezheti ezen a téren. Jobb, szebb házba költözhet, vagy a meglévőt csinosíthatja és teheti kényelmesebbé. A családja is gyarapodhat és a családi élete egyre boldogabbá válhat.

Szerelem: A párkapcsolata, mely kívülről mesésen tökéletesnek látszik, valójában kissé szürkévé vált az elmúlt időszakban. Sokat javíthat ezen az eluralkodó unalmon, ha a szórakozást előtérbe helyezi a kapcsolatban. Sok a dolguk, a kötelességük, de ez nem minden! Iratkozzanak be egy tánctanfolyamra!

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Család: A családi élet most a legnehezebb terep az ön számára: a két nehéz természetű bolygó, a Szaturnusz és a Plútó uralja ezt a terepet, ezért a változások tudatos bevezetésével használhatja fel bölcsen az erejüket. Felújításra, állagmegóvásra tökéletes ez a csillagállás. Sok gondja lehet az idősebb családtagokkal.

Szerelem: A jegyébe hátráló Vénusz azt jelzi, hogy valamit be kellene pótolnia a szerelem terén. Az év vége előtt gyorsan még megteheti, amit az év közben szeretett volna, de nem merte, vagy nem volt módja rá. A segítség, amit az égiektől most kap, megmentheti a szerelmi életét. Ez egy lehetőség, amivel élnie kell.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Család: A családfenntartás, vagy az otthon állagmegóvása, felújítása igen sok energiát követel meg öntől. Szerencsére ön a legenergikusabb jegy, ezért ez a feladat nem okoz gondot, sőt, igazából kedvét leli benne. Minél nagyobb a kihívás, annál több lehet benne az öröme. A szépérzéke harmóniát teremt.

Szerelem: A társa különcsége zavarba ejti, de ha elhagyja az előítéleteit, és fel tudja venni az ő ritmusát, akkor mégis csodálatos napokat élhetnek meg együtt. Fontos, hogy a szabadságát ne akarja semmiképpen korlátozni a kedvesének. Ez nehéz feladat önnek, mert nem könnyű úrrá lennie a birtoklási vágyán.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Család: Novemberben a Jupiter az ön jegyében lép, és ez az élet minden területén boldogságot és megkönnyebbülést hoz önnek. Sőt, még ennél is többet: új lehetőségek adódnak, melyeket, ha megragad, minden téren javíthat a helyzetén. Márpedig, ha ön örül, akkor a családja is boldog lesz. És büszke önre.

Szerelem: Bár Fortuna istenasszony támogatja, a szerelmi életében igazán majd csak a jövő esztendő hoz változást. A filozofikusabb Nyilasok azonban a titkos, vagy plátói szerelemben is örömüket lelhetik. A mélységet most ezen téren kell megtapasztalnia, ami néha fájó is, de isteni is lehet.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Család: Novemberben a hátráló Uránusz hatását érezheti újra a családi életében. Bizonyos gondok, melyekről már azt hitte, hogy túl van rajtuk, újra felüthetik a fejüket az otthonában. Ugyanakkor ez a tranzit arra is jó lehet, hogy bepótoljon valamit, amiben elmaradt. Például felújíthatja az elektromos berendezéseit.

Szerelem: A szerelemben is az újdonságot keresi, amivel még magát is meglepheti, hiszen alapvetően hűséges és konzervatív embernek ismerte magát. Most azonban találkozhat valakivel, aki felnyitja az ön szemét arra, hogy valójában mire is vágyik ön. A szerelemben mindent szabad, ami két embernek jól esik.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Család: A család egyre fontosabb, ezt ön is érzi, de még mintha egy kicsit inkább meghátrálna az önre váró feladatok elől. Ez az év még szolgálhat arra, hogy egy kicsit összeszedje magát, de aztán tényleg végre kell hajtania, amit önnek rendelt a sors. Ha még nem alapított családot, most itt az ideje!

Szerelem: Novembere elején még a jegyében járó Mars horzsolhatja fel a társa idegrendszerét, és okozhat kellemetlenebb jeleneteket a társkapcsolatában. Ám, ahogy érzi a Karácsony közeledtét, ön is egyre nyugodtabbá és békésebbé válik: hiszen nem szeretné egyedül tölteni a szeretet ünnepét.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Család: Fontos döntéseket hozhat az év végén a családját, az otthonát illetően. Akár költözésre is sor kerülhet, vagy az ingatlana, otthona jogi ügyeit is okosan elrendezheti. Az okoskodás mellett maradjon azért nagylelkű is: szép ajándékokat adhat is, kaphat is. A Karácsonya tökéletes lehet.

Szerelem: A szerelmi életében ön lehet a legboldogabb, ahogy azt a Neptunusz és a Vénusz előírásszerű jó fényszöge mutatja önnek. Az illúziókból és a ködökből alig lát ki, és valószínűleg nem is akarja tudomásul venni, ha mások másként látják a helyzetét. És most tényleg önnek van igaza!

blikkruzs
Facebook Hozzászólások

HirdetésA Bika „megbolondul” a rátörő új szerelemtől, az Ikrek párkapcsolatában nagy áttörés jön, a Mérleg most megmentheti a házasságát
error: Content is protected !!