Hirdetés

A hazugság nagyon csúnya szokás, ha valamit elfednek vele, de pozitív is lehet, ha nem szeretnének megbántani a puszta őszinteséggel. Mégis vannak zodiákus jegyek, amelyek képviselői nem tudnak még füllenteni sem, mások viszont nem mennek messzire egy kis kamuért.

Kos: 5%
Nyers, őszinte, erős: rühelli a mellébeszélést, nincs szüksége a füllentésre sem, hogy megcsinálja, amit akar, úgyis halad mindenki utána sorra. Hamar lefülelhető, ha kamuzni próbál. Ha ebből élne, vége lenne azonnal.
Bika: 20%
Egyenes jellem, képtelen a színlelésre . Általában nem izgatja, ha megsérti a másikat, akkor sem kamuzik, igaz, csöndben tud maradni, ha érdeke úgy kívánja. Bizalomra méltó, aki a hazugságot megveti. Megesik, hogy egyszer-kétszer nem teríti ki a kártyáját, ha ezzel megóvhat valakit.
Ikrek 80%
Ezer arcú bohóc. Persze, hogy tud kamuzni, de ez neki szórakozás, nem veszi komolyan, és nem érdekből teszi, hanem szórakozik. Olyan sok figurát alakít egyszerre, hogy nehéz kitalálni, melyik is az igazi énje.
Rák 95%
Magába forduló, nem magamutogató, nem szívesen hazudik, inkább visszatart információt. Álcázása kemény héj, így folyamatosan kiismerhetetlennek tűnik, de ez a bájos benne.
Oroszlán 90%
Hatalmas színész. ha az ikrek a bohóc, az oroszlán a drámai hős és hősnő. maga sem mindig van tisztában vele, hogy az egész egy nagy színpad.
Szűz 25%
Az álcázás minden fajtáját utálja. Mindig a kedve szerint viselkedik. Igaz, nem enged benézni az ügyeibe, de másoktól mégis részleteket vár el. Utálja, ha kamuznak neki, retteg ettől.

Hirdetés

Mérleg 100%

Az alakoskodás jól megy neki. Mindig gyönyörűnek, békésnek, szeretetre méltónak akar tűnni, és ebbe nem fér bele a valóság csúnyábbik oldala. Ügyesen tagadja ezt le, s mert nagyon ért a színjátékhoz, nehezen lehet lefülelni. Magas szinten alakítja mindig a helyzetnek megfelelő szerepet.
Skorpió 65%
Sosem enged bepillantást belső életébe, de azért nem hazudik. Bevédi magát, bevehetetlennek és misztikusnak tűnik. Nehéz, majdnem képtelenség őt megismerni. Ő viszont mindenkin átlát, bosszút áll, ha át próbálják verni.
Nyilas 10%
Sokszor a tahóságig egyenes. Mindig azt mondja, ami a benne van, mindig úgy viselkedik, ahogyan éppen kedve van. Sokakat megbánthat ezzel, elefánt a porcelánboltban. Kiköveteli, hogy az őszinte énjét elfogadja mindenki.
Bak 50%
Pocsékul hazudik, de ért annyira az önvédelemhez, hogy mások számára kiismerhetetlenné tegye magát. Nem szeretne senkit átverni. Aki egyenes kérdést intéz hozzá, annak egyenes választ ad. Viszont eléri, hogy ne nagyon kérdezgessék, falat visel maga körül. Tárgyilagosságával azonban sokszor eloltja a másikban a reményt. Pénz vagy karriercél érdekében még hazudhat is, de csak végső esetben. nem bízik a manipulációban, igyekszik munkával elérni mindent, de ha már csak az marad, akár manipulál is.
Vízöntő 75%
Utál hétköznapinak látszani, ha a tény túl szürke, kiszínezi. Boldogan vesz fel álarcot, és hülyéskedés mögé bújva mondja ki az véleményét. Szeret szerepet játszani, hogy gondosan eldugja azt, amit érez, gondol. Boldogan meghökkenti az embereket, mégis tisztességes és megbízható.
Halak 85%
A Halak sosem adja ki az érzéseit, eltűnik a nehézségek elől, de ha sarokba szorítják, kézzel-lábbal védekezik. Kitűnő hazudozó, nagyon vigyáz arra, hogy ne lehessen megismerni valódi énjét. A másik dolgára bízza, hogy kiismerje. Így újból és újból magára irányítja a figyelmet, és boldog, ha törődnek vele.

Facebook Hozzászólások

HirdetésA nyilas a képedbe mondja az igazságot, a Vízöntő mismásol! Ennyire hazudósak a csilagjegyek egészen pontosan
error: Content is protected !!