Hirdetés

A születési dátumunk és ennek tükrében a csillagjegyünk valóban ennyire befolyásolhatja a személyiségünket? David Jester a leghírhedtebb sorozatgyilkosokat csillagjegyeik alapján vette górcső alá, az eredményeket a Mirror közölte le.

A kriminológusok jól tudják, hogy a legtöbb gyilkosra hasonló személyiségjegyek jellemzőek. De az lehetséges-e, hogy ezek a személyek egyazon csillagjegy alá is tartoznak?

A Bikák a legveszélyesebbek

David Jester, brit szerző 2 évet töltött azzal, hogy az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság leghírhedtebb sorozatgyilkosainak esetét megvizsgálja, többek között azt is, hogy milyen csillagjegybe tartoznak. Felfedezte, hogy a vizsgálati alanyok közül legtöbben a Bika zodiákus szülöttei.

A Bikákra jellemző, hogy megbízhatóak, ugyanakkor nagyon makacsak, és birtoklóak tudnak lenni. Nem viselik jól a bonyodalmakat, a bizonytalanságot és a változásokat. Elkötelezettek, keményen dolgoznak és hajlamosak domináns viselkedésre.

Hirdetés

Néhány sorozatgyilkos a Bika jegy szülöttei közül

HH Holmes (1861. május 16.): Az első modern sorozatgyilkosként tartják számon Amerikában. Híres volt megfoghatatlan gonoszságáról. Egy intelligens és körmönfont férfi, aki jobban szerette a pénzt, mint bármi mást a világon.

Michael Ryan (1960. május 18.): A hungerfordi mészárlás elkövetője, aki két gépfegyverrel és egy pisztollyal felszerelkezve megtámadta az alvó környéket. Összesen 16 embert ölt meg, köztük az édesanyját is, mielőtt önmagával végzett.

David Copeland (1976. május 15.): Más néven a londoni szögesbombás gyilkos, akinek az volt a célja, hogy faji háborút robbantson ki politikai célból. Három embert ölt meg és közel 130-at megsebesített egy londoni városnegyedben, ahol zömében bevándorlók, színes bőrűek és melegek fordultak meg.

Karla Homolka (1970. május 4.): Egy kanadai sorozatgyilkos, aki a férjével együtt több tinédzsert megerőszakolt és megölt, köztük a saját húgát is.

Albert Fish (1870. május 19.): Az egyik leghírhedtebb sorozatgyilkos az Egyesült Államokban, akit A szürke embernek is hívtak. Fish gyermekeket rabolt és evett meg kannibál módjára.

Levi Bellfield (1968. május 17.): Egy brit bérgyilkos és erőszakoló.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

Hirdetés100%-ig biztos: ebből a csillagjegyből lesznek a legtöbb sorozatgyilkosok! És nem, nem a Skorpió az!
error: Content is protected !!