Hirdetés

this-russian-folk-remedy-can-treat-over-12-diseases-here-is-how-to-make-it-2-600x400Megkérdeztem az idős, orosz nénit a szomszédból, mi a titka, hogy makk egészséges? Így felelt:

“A nyolcvanas években rákot kaptam, megműtöttek, aztán hazaküldtek a rákosztályról. A doktorok közölték, nem tudnak segíteni, napjaim vannak hátra, így engedtek haza.

2 napja feküdtem az ágyamban, hirtelen felrémlett egy régi népi gyógymód, amit a nagyanyámtól hallottam. A kezelés leglényegesebb összetevője az aloe vera volt. Volt is nekem egy szép, erős aloe növényem otthon, cserépben. Leszedtem a nagyobb leveleket, megpucoltam őket alaposan, utána átdaráltam a húsdarálón.

Hirdetés

Mintegy 2 liter aloe vera pép jött ki belőle, amihez tettem 3 kg mézet, 2 üveg édes vörösbort. 6 liter elixirt kaptam, ezeket kiöntöttem üvegekbe, és betettem fekete rongyokba csavarva egy sötét sarokba a földre. 10 nap múlva elővettem, felráztam és napi háromszor egy evőkanálnyit bevettem evés előtt. Az üvegeket eztán a hűtőben tartottam.

Négy hét múlva visszamentem vizsgálatra, a doktorok döbbenten közölték, hogy a rákos sejtek eltűntek, és még 22 kilót is híztam.

Fontos, hogy mielőtt levágnánk az aloe vera leveleket, 5 napig ne öntözzük a növényt, és 16–18 százalék alkoholtartalmú jó portói vörösbort használjunk. A keverékből az első 5 napban csak egy kiskanállal vegyünk be, majd a következő 1,5–2 hónapban naponta háromszor, étkezések előtt egy evőkanállal kell bevenni.

Ez a készítmény nem csak a daganatos betegségekben szenvedőkön segíthet, hanem azokon is, akik tüdőbajban, gyomorfekélyben, migrénben, vagy pszichés zavarokban szenvednek.

Minden 5 évben elvégzem ezt a kúrát, naponta 40 percet tornázom, mozgok, sétálok, ma már elmúltam 78, és még nem készülök a túlvilágra.”

Az alábbi házi gyógymód nem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot és kezelést, használata csak kiegészítésként javasolt.

Facebook Hozzászólások

HirdetésA szomszéd orosz öreg néni mesélte el hihetetlen egészségének titkát! Most te is megtudhatod!
error: Content is protected !!