Hirdetés

 

Fenséges ízű, ropogós, mégis omlós csirkecombok! Ráadásul akár 45 perc alatt elkészíthető!

Hozzávalók:

Hirdetés

6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj


Elkészítése:

A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze.

A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra.

A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 percig, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.

Egyszerűbb, mint gondolnád, nem igaz?

Jó étvágyat kívánunk hozzá! Oszd meg mással is ezt az betyár jó receptet!

Forrás: ketkes.com
Facebook Hozzászólások

Hirdetés



Please follow and like us:
error
ÉN AZTÁN GYAKRAN SÜTÖK CSIRKÉT, DE ENNÉL JOBBAT MÉG NEM ETTEM! NAPOKIG SZÁMBAN VOLT AZ ÍZE!
error: Content is protected !!