Hirdetés

Mindenki szeretne vékony, és karcsú lenni, de van, akinek ez csak egy elérhetetlen cél marad egész életében. Bizonyos jegyek hajlamosabbak az elhízásra.

Bika

A Bikák sokszor hajlamosak az elhízásra. Nekik az a fontos, hogy minél bőségesebb legyen az étkezés, soha nem foglalkoznak azzal, hogy a kalóriákra is odafigyeljenek. A Bika nők nagyon oda kellene figyeljenek az evésre, hiszen egy bőséges ebéd is meglátszik már a vonalaikon.

Rák

Hajlamos a rosszkedvre a Hold járása szerint. Sokszor nem tudja miért, de előfordul, hogy elromlik a kedve. Ilyenkor nem jut eszébe más, mint csokit, sütik enni. Ez mindig feldobja a Rákokat, de vigyázniuk kell, el ne hízzanak az idő során.

Halak

A Halak nagy élvezettel terítik meg az asztalt, szeretik a kulináris élvezeteket. Az étkezési szokásaik nagyon összefüggnek az aktuális hangulatukkal. Ha rossz kedvük van, könnyen lenyomnak egy nagy tábla csokit, és nem sokkal utána még egyet. Na ez, meg is látszik rajtuk. Érdemes lenne az érzelmeik kordában tartására egy kicsivel több figyelmet fordítaniuk.

Hirdetés

Vízöntő

Szeretik végigkóstolgatni az ételkülönlegességeket, és mivel imádnak utazni, a kulináris élvezeteket bőségesen ki is használják. Egy-egy utazás után bőségesen felszaladnak a plusz kilók, és ekkor kapnak észbe, hiszen nagyon kényesek a külalakjukra.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

HirdetésEzek a hízásra hajlamos horoszkópjegyek. Benne vagy?
error: Content is protected !!