Hirdetés

Finom puha a hús és nem szárad ki. Akár zsemlemorzsába is forgathatod, nekünk ez a panír tetszik a legjobban, mert finom és könnyen elkészíthető.

Hozzávalók:600 g sertéshús,200 ml tej,1 teáskanál só,fél teáskanál bors,1 teáskanál cukor.A panírozáshoz:liszt,tojás.Elkészítés:A húst vágjuk vékony szeletekre, klopfoljuk ki, majd kenjük be a fűszerekkel. Tegyük egy tálba és öntsük rá a tejet, amiben elkevertük a cukrot, hagyjuk állni legalább 2 órát, de az sem baj, ha este bepácoljuk és reggelig így hagyjuk. Kivesszük a tejből, lisztbe és tojásba forgatjuk, bő olajban, lassú tűzön megsütjük.

Hirdetés

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés



Please follow and like us:
A szomszédasszonyom rántott húsa mindig finomabb volt, mint az enyém, megkérdeztem a titkát!
error: Content is protected !!