Hirdetés

Vannak emberek, akiknek nem kell bizonyíték, hogy higgyenek a reinkarnációban, míg mások szkeptikusok akkor is, ha előttük van a bizonyíték.

Azonban, ami ezzel a három évessel történt, a szíriai határnál, még a legnagyobb szkeptikusokat is elgondolkoztatja …

EGY KISFIÚ TÖRTÉNETE

little-boys-story-0

Hirdetés

Dr. Eli Lasch, mint gyermekorvos dolgozott, amikor rábukkant egy három éves fiúra, aki azt állította, hogy emlékszik az előző éltére. A doktor bemutatta őt egy írónak (Trutz Hardo), aki a könyvet írt gyerekek előző életéről.

VALAHOL A SZÍRIAI HATÁRNÁL …

somewhere-on-the-syrian-border-1

A Golán-fennsík egy kis terület a szíriai határ mellett. A kisfiú a drúz etnikumhoz tartozott.

AZT HAJTOGATTA, HOGY EMLÉKSZIK A MÚLTJÁRA

he-kept-saying-he-remembers-his-past-life-2

Eleinte Dr. Lasch úgy gondolta, hogy a fiúnak csak élénk fantáziája, mert ez nem ritka a gyerekeknél ilyen idős korban.

AZ ELSŐ ÁSÓNYOM

first-dig-3

A fiú állította, hogy meg tudja mondani, hogy pontosan hol található a korábbi teste. Nem volt messze a falu. Meggyőzte az embereket, hogy kezdjenek el ásni.

VALÓDI MARADVÁNYOK

actual-remains-4

Mindenki megdöbbent, amikor rátaláltak az ismeretlen személy maradványaira. A test tényleg azon a helyen volt, ahol azt a fiú állította. Lehet, hogy tényleg csak véletlen?

EGY FURCSA ANYAJEGY

a-freaky-birthmark-5

Az áldozatnak volt egy seb a koponyáján, amit valószínűleg egy fejsze okozott. A leghátborzongatóbb része az, hogy a fiúnak ugyanazon a helyen van egy anyajegye. Annak a hite, hogy az anyajegyek előző élet sebeit jelentik nagyon gyakori a drúz közösségben.

GY*LKOS FEGYVER

murder-weapon-6

A fiú úgy döntött, hogy bebizonyítja, hogy nem a véletlen műve, és elvezette őket a gy*lkos f*gyv*rhez is.

EGY MÁSIK TIPP

another-guess-7

Senkinek sem volt bátorsága többé kétségbe vonni a kisfiú történetét. Mentek és kiástak egy fejszét azon a helyen, ahova mutatott.

AZONOSÍTÁS

identification-8

Az emberek felismerték, hogy ki volt a rejtélyes áldozat. Egy férfi volt, aki eltűnt sok évvel ezelőtt. Természetesen a fiú már tudta a nevét.

A GY*LKOS

the-murderer-9

A végén, a fiú azonosított személyt, aki felelős a gy*lkosságért. Megmutatta a tetteshez vezető utat és mindenki szembesült vele. A férfi azonnal bevallotta tettét.

 

Forrás

Facebook Hozzászólások

HirdetésEZ A FIÚ MONDOGATTA, HOGY EMLÉKSZIK AZ ELŐZŐ ÉLETÉRE ÉS SENKI NEM HITT NEKI … DE AZTÁN MEGMUTATTA NEKIK, HOGY KI ÖLTE MEG, ÉS HOVA TEMETTÉK A TESTÉT …
error: Content is protected !!