Hirdetés

Johanna Budwig már 1951-ben kifejlesztett valamit, ami elpusztítja a rákos sejteket. Azonban a gyógyszeripar másként döntött…

A rák orvosságának megfejtése több évtizede sikertelen. Minden erre irányuló kísérlet megbukott eddig, legalábbis ezt állatja a gyógyszeripar egy olyan világban, ahol genetikailag vagyunk képesek növényeket és állatokat módosítani, és a klónozás küszöbén vagyunk.

Sokan nem akarják ezt az egészet elhinni, és úgy gondolják, hogy valójában csak a gyógyszeripar titkolja el a különféle alternatív gyógymódokat, hogy monopolhelyzetben maradjon a rákgyógyítás terén.

Hirdetés

Merthogy ebben bődületesen nagy pénzek vannak.

Pedig egy német professzornő, Johanna Budwig már 1951-ben megtalálta azt a megoldást, amivel legyőzhető a rák.

A tudóst 6 alkalommal jelölték Nobel-díjra, és 2 doktorátust szerzett, egyiket orvostanból a másikat gyógyszerészetből. Egész életét a rákos betegek gyógyításának szentelte, és sikeres gyógyításainak híre messze eljutott.

Nagy érdemei voltak tehát. Rájött, hogyan lehet nem mérgező, mellékhatásokat nem okozó összetevőkkel rábírni a szervezetet, hogy a rákkal szemben felvegye a küzdelmet.

Az egész azonban csúfosan elbukott, pontosabban el lett nyomja a nagy gyógyszergyárak által, mivel nem lett volna nyereséges átvenni a receptjét, mivel az nagyrészt természetes anyagokra épült.

A természetes anyagokat és összetevőket pedig nem lehet szabadalmaztatni, ergo nincs benne annyi pénz.

Egy alkalommal nagyon őszintén beszélt arról, hogy miért nem akarja a gyógyszeripar a rákgyógyítás kérdését egyszer és mindenkorra megoldani, holott módjában állna.

“A rákra adok választ, de az amerikai orvosok nem fognak meghallani. Eljönnek, megfigyelik a módszereimet, és elismernek. Aztán különleges üzletet akarnak kötni, hogy megvegyék a hallgatásomat, és sok pénzt keressenek. Nem adom el a gyógymódot, ezért minden országban nem kívánt ember vagyok “- mondta Dr. Budwig.

De mi is a Budwig által felfedezett új módszer és hogyan hat a rákra? Nos, az egyik legfőbb elv az, hogy egy lenmagolaj és túró keverékén alapuló matériát kell fogyasztani.

Az elv egyszerű: az oxigénellátás a kulcs a rák legyőzéséhez, mivel ha növeljük az oxigént, és a testet lúgos állapotba tereljük, akkor a rák elkezd visszahúzódni, és a tumor sejtek pusztulni.

Azt is felismerte, hogy az úgynevezett “egészséges” diéták, a zsíroktól megfosztva, többet ártanak, mint használnak, Megszüntette az egészségtelen zsírokat és ételeket, amelyek csökkentik az oxigén szintjét, és az egészséges, gyógyító élelmiszerekre koncentrált.

Budwig arra is rájött, hogy a napfény is fontos szerepet játszik a folyamatban, mivel ez rengeteg D3 vitamint juttat a szervezetbe, ami önmagában is rákellenes hatású megfelelő mennyiség esetén.

A Budwig-diétának a segítségével 1951 óta rengetegen gyógyultak fel a rákból.

Ezeket az eseteket a gyógyszeripar statisztikai hibaként tartja számon, és gyakran sütik rá ezekre az emberekre a spontán öngyógyulás gyanúját, csak hogy ne kelljen beszélni arról, hogy mitől is gyógyultak fel valójában.

A múltban számtalan alkalommal jellemző volt már az onkológia iparára, hogy nagyon ellenségesen léptek fel bárkivel szemben, aki a legkisebb formában is képes lehetett volna fenyegetni a pénzcsináló gépezetet, amint az egészségügyön belül a rákiparban működtettek.

Egy rákos beteg egyszeri kezelése is mérhetetlen pénzekbe kerül, és mivel a családok kifizetik, mert nincs más választás, ez egy folyamatos, egyre növekvő bevételi forrás.

A múltban számtalan gyógymódot találtak fel a rákra, ezek egy része nagy hatásfokkal gyógyította a kórképet. A gyógyszeripar ezeket az orvosokat aztán módszeresen kuruzslónak titulálta, és volt, akitől még a praktizálás jogát is megvonták.

Itt tartunk ma. Van a rákra gyógymód, csak nem engedik, hogy alkalmazzák őket, és a pénz beszél…

Facebook Hozzászólások

Hirdetés60 éve ismerik a rák gyógymódját, egy német orvos találta meg, de azóta titkolják!
error: Content is protected !!