Hirdetés

Újabb csapás érte Bochkor Gábort. Alighogy kiheverte Várkonyi Andreával való szakítását, azzal kellett szembesülnie, hogy néhány héten belül megszűnik rádiós állása.

Két és fél hónapon belül elhallgathat hazánk népszerű rádiója, a Music FM. A rádió egyik oszlopos tagja Bochkor Gábor, akinek most a magán­életi válsága után a munkahelyéért is aggódnia kell. Hiszen keresete nagyobb részét, mint az Önindító húzó hangja, a rádiózásért kapja.

Hogy kiderítsük, miként birkózik meg a jelenlegi krízishelyzettel, megkerestük Gá­bort, ám ő nem kívánt nyilatkozni. Ez ügyben a Mus­ic FM program- és vezérigazgatójához, Kiss Anikóhoz irányította munkatársunkat, akit azonban ezidáig nem értünk utol.

Hirdetés

Ha elhallgat a Music FM, Bochkor Gábornak egyedül az ATV-n hetente egyszer látható televíziós műsora marad, amiért rádiós gázsija töredékét kapja. Az egzisztenciális bizonytalanságban bizonyára vigaszt nyújt a rádiós fenegyereknek, hogy az ATV-nél szerencsére számítanak rá. – Elégedettek vagyunk Gábor munkájával, véleményem szerint hosszú ideje a #Bochkor című sorozat a legsikeresebb tévéműsora. Nyilván ezek a sajtóhírek rövid távon nem befolyásolják a döntéseinket Gábor foglalkoztatásával kapcsolatban, de annyit biztosan mondhatok, hogy a jövőben is tervezünk a műsorvezetővel – jelentette ki a Bors megkeresésére a csatorna vezérigazgatója.

Érdekes egybeesés az egykori pár életében, hogy jelenleg Várkonyi Andreának sincs televíziós munkája, nem látható a képernyőn, hiszen október elején önként távozott a TV2-től. De Andreának semmi oka az aggodalomra, hiszen ő mindig is arra törekedett, hogy több lábon álljon. Előrelátása most őt igazolja, nem kell azért aggódnia, hogy a tévézés nélkül veszíthet megszokott életszínvonalából. Jelenleg pszichológusként dolgozik, egyetemen oktat, előadásokat, kurzusokat tart, és nem utolsósorban Bochkorral közös kislányukat, Nórit neveli.

TÖBBSZÖRÖS SZABÁLYSÉRTÉS

A Music FM csatorna üzemeltetője 2012 februárjában hét évre kötötte meg a szerződést a műsorszolgáltatásról, ami további öt évvel meghosszabbítható, csakhogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa úgy döntött: nem járul hozzá a szerződés bővítéséhez.

Az NMHH közleménye szerint ennek az az oka, hogy a Music FM a működése alatt egyrészt több alkalommal is súlyosan vétett a gyermekek védelmére vonatkozó szabályok ellen, másrészt adatszolgáltatási kötelezettségét több ízben megsértette, harmadrészt médiaszolgáltatási díjtartozása is volt kérelme előterjesztésekor.

bors

Facebook Hozzászólások

HirdetésDráma: komoly anyagi veszteség vár Bochkorra, párja után munkáját is elvesztette
error: Content is protected !!