Hirdetés

Egy felszarvazott menyasszony igen stílusos módját választotta annak, hogy elégtételt vegyen csalfa vőlegényén.

A mit sem sejtő ara – akinek Caseyre változtatta nevét a külföldi sajtó –, épp leánybúcsúján iszogatott barátnőivel, amikor megcsippant a telefonja. Mivel azt gondolta, hogy egy újabb gratuláció vagy jókívánság érkezett a másnapi esküvőjére, jókedvűen vette elő a telefonját, hogy megnézze, ki írt neki. Az üzenet azonban teljesen mársól szólt. Egy ismeretlen nő számos képernyőfotót küldött vőlegénye, Alex és annak szeretője Facebookos beszélgetéseiről.

– Elképesztően jó tested van! És tudod is használni! Bárcsak fele olyan jó volna a barátnőm az ágyban, mint amilyen te vagy! – ilyen, és ehhez hasonló vallomásokkal bombázta a vőlegény a titokzatos szeretőt.

ÉN NEM MENNÉK HOZZÁ. TE IGEN?– kérdezte az üzenet küldője a megcsalt menyasszonytól.

Hirdetés

Casey állítása szerint amint elolvasta az üzenetváltásokat, tudta, hogy valóságosak. Barátai azt javasolták, hogy azonnal mondja le az esküvőt, de túl zaklatott volt, hogy ezt megtegye. Szeretett volna aludni egyet, mielőtt – kissé részegen – hirtelen döntést hozna.

Másnap úgy tett, mintha minden rendben lenne, felöltözött gyönyörű menyasszonyi ruhájába, és bevonult a templomba. Azonban mielőtt a vőlegény megfoghatta volna Casey kezét, a lány a családtagok felé fordult.

– Nem lesz ma esküvő, Alex nem az, akinek hittem – mondta, majd elővette telefonját és hangosan, szóról szóra felolvasta vőlegénye és a szerető beszélgetéseit.

A templomban mindenki néma csöndben, megrökönyödve hallgatta az arát, a vőlegény pedig vérvörösen rohant ki a templomból szégyenében. Casey úgy döntött, hogy ha nem is lesz esküvő, ünnepeljék meg az igazságot, ha már így összejöttek.

Röviddel az eset után pedig megtalálta álmai férfiját, akivel boldogabb, mint valaha. A hűtlen férf sorsáról nem tudni.

bors

Facebook Hozzászólások

HirdetésPár órával az esküvő előtt tudta meg a nő, vőlegénye hűtlen hozzá, kemény bosszút állt rajta
error: Content is protected !!