Hirdetés

Miért kel­lett meg­ölni a 24 éves va­ló­ság­show-hőst? Össze­gyűj­töt­tük az el­mé­le­te­ket. Ked­den lesz egy éve, hogy el­tűnt No­vo­zánszki Fanni.

Kedden lesz egy éve, hogy nyoma veszett a VV Fanniként ismert Novozánszki Fanninak. A rendőrség egy hét elteltével meg is gyanúsított egy férfit a lány megölésével. A holttest a mai napig nem került elő, de sok elméletis napvilágot látott Fanni haláláról. Mi történhetett a végzetes estén?

Egy éve tartja lázban a közvéleményt VV Fanni eltűnése és megölése, a holttestet viszont még mindig nem találják. Ami biztos, hogy tavaly november 20-án a lány mozdulatlan testét a gyilkossággal gyanúsított B. László betette a kocsijába, majd elhajtott vele a Marina-partra. Azt nem tudni, hova és milyen módon rejtette el lány maradványait, erről már egészen hajmeresztő elméletek is napvilágot láttak. Lehetséges, hogy a Dunába, a Balatonba, vagy bányatóba dobta a testet, de szárnyra kapott az is, hogy VV Fannit bebetonozták, elhamvasztották, egy disznóvágáson semmisítették meg a maradványait, vagy a veszprémi erdőkben ásták el. A rendőrség még mindig nyomoz, arra is keresi a választ, hogy miért kellett meghalnia a 24 éves lánynak.

Hirdetés

A Ripost most összegyűjtötte azt a 7 elméletet, ami magyarázatot adhat a rejtélyes esetre.

1. Fanni pénze

Mint ismeretes, VV Fanni luxusprostiként dolgozott, állítólag rengeteg megtakarított pénze volt, több tízmillió forintot vett ki a bankból halála előtt. Elképzelhető, hogy erre a pénzre pályázott B. László, aki adósságait akarta volna rendezni, majd a szóbeszéd szerint a megmaradt összeget egy kaszinóban forgatta volna meg.

2. Fanni adóssága

Egy másik elmélet szerint viszont Fanni tetemes adósságot hagyott hátra, az is lehet, hogy a hitelezői ölhették meg. A felvett milliókkal akarhatta volna csökkenteni a tartozását, de erre már nem lehetett módja Fanninak.

3. Sokat tudott

Egy újabb verzió szerint Fanni belekeveredett egy „komoly ügybe”,aminek a bizonyítékait kártyára töltötte fel, az adathordozót pedig az egyik szekrény fal felőli oldalára ragasztotta. Azok végezhettek vele, akik nem akarták, hogy az egykori tévésztár például a hatóságoknak adja át a dokumentumokat.

4. Szerelemféltés

B. László ismerősei szerint a férfi szerelmes volt a 24 éves lányba és nem nézte jó szemmel, hogy Fanni prostituáltként keresi a kenyerét. Bár a gyanúsított látszólag fényűző életet élt, tartozásokat halmozta fel, nem tudta önerőből kiemelni Fannit a kényelmes pénzkereseti lehetőségből, így megölte.

5. Szexbaleset

Elképzelhető az is, hogy eldurvult a szex a gyanúsított és Fanni között és így halt meg a lány. Több Marina-parti prostituált is azt állította korábban: az előzetesben lévő B. László nemcsak Fanni, hanem többük rendszeres látogatója volt, és nem vetette meg a durva szexet.

6. Drogtúladagolás

Többen úgy tudják, hogy VV Fanni kábítószerekkel élt, ezek segítettek neki abban, hogy egy-egy kuncsafttal ellazuljon. Lehetséges, hogy a végzetes estén is használt valami szert, amiből a korábbiakhoz képest nagyobb mennyiséget vett be és belehalt a túladagolásba.

7. Puszta véletlen

Az sem biztos, hogy B. László előre eltervezte a gyilkosságot. Lehetséges, hogy Fanni elesett, elveszítette az eszméletét, a férfi pedig bepánikolt és úgy döntött, hogy eltünteti a nyomokat és a holttestet is.

Holttest nélkül is ítéletet hoznak

Az elmúlt 20 évben számos olyan eset is volt, amikor holttest hiányában is elítélték a vádlottat. Ilyen ügyeknél nagyon sok múlik a bírón. Pontosabban azon, hogy az elé tárt bizonyítékokat elfogadja-e mint egy zárt logikai láncolatot, amelyből nem következhet más, mint hogy az a bizonyos személy követte el a gyilkosságot, akit azzal vádolnak.

Facebook Hozzászólások

HirdetésEzért kellett meghalnia VV Fanninak
error: Content is protected !!