Hirdetés

Bár so­kak­nak úgy tűnik, a mű­sor­ve­zető csak úgy hab­zsolja az éle­tet, ez csak álca. Andi mély­pontra ke­rült.

Fényűző limuzinos partival ünnepelte 44. születésnapját, alig néhány héttel azután, hogy szakított gyereke apjával. A bulin készült képeken Andi vidámnak és egészségesnek tűnt.

A műsorvezető valójában mélypontra került, ezzel együtt járnak a súlyosbodó egészségügyi problémák is…

Hirdetés

Miközben Bochkor Gábor mélyen hallgat a szakítás óta, Várkonyi Andrea, legfrissebb nyilatkozata szerint, már túllépett volt szerelmén, kivirult és két kanállal falja az életet. Erre utal az is, hogy új Facebook-profilképén élénk sminkben mosolyog a kamerába, és egy boldog, kiegyensúlyozott nő benyomását kelti. Ez azonban sajnos nem más, mint pusztán egy védőpajzs, egy külvilág felé mutatott álca. A ripost.hu biztos forrásból tudja, hogy a műsorvezetőt lelkileg annyira megviselte az elválás, hogy már pszichológusként sem tud maximálisan teljesíteni, le kell mondania a munkáit.

Hiába várják a csoportos tréningen

Andrea nemrég diplomázott a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán, azóta pedig rendszeresen tart közös tréninget egy jóképű pszichológussal, a párkapcsolati problémák és szakítások (!) elismert szaktekintélyeként is emlegetett Gaál Viktorral. Egy ideje azonban hiába várják Andit a foglalkozáson részt vevők. Az egyre súlyosbodó szívritmuszavara miatt nem tud jelen lenni a tréningeken, már nem először mondta le a közös munkát azzal a férfivel, akihez elvileg meglehetősen gyengéd szálak fűzik.

Andrea régóta dolgozik együtt Gaál Viktorral
Andrea régóta dolgozik együtt Gaál Viktorral

„Andrea már nem először maradt távol, hiába várjuk őt, sajnos egy ideje nem vesz részt a tréningen. Úgy tudom, a lelki gondjai és az egészségügyi problémái miatt nem tart velünk. Reméljük, minél hamarabb visszatér”– mondta egy bennfentes.

 

Facebook Hozzászólások

HirdetésVárkonyi összeomlott és az új pasijával is szakíthatott
error: Content is protected !!