Hirdetés

Kemény és kíméletlen Várkonyi Andrea, amit eldönt, azt véghez is viszi.

Amikor fél évvel ezelőtt kiderült, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi szakítottak, azt mondták, nem fognak erről beszélni. Ám nem sokáig tudták magukat ehhez tartani. Először Andrea mesélt Tatár Csillának élete nehéz időszakáról. Elmondta: idén márciusban meghalt a nővére, és akkor sok minden megváltozott benne.

– Ha az ember ilyen mélypontra kerül akaratán kívül, akkor elkezd átértékelni dolgokat. Velem az történt, hogy hirtelen nagyon élesen elkezdtem látni a körülöttem lévő embereket. Teljesen más szemmel. Látod azt egy ilyen helyzetben, hogy ki mennyire áll melletted, kiderül, hogy ki az, akinek csak akkor kellesz, amikor jól vagy.

Hirdetés

És a tragédia után nem sokkal valóban kilépett a munkahelyéről, baráti társasága is megváltozott, és 12 év után elhagyta kislánya édesapját is. Bochkort rettenetesen megviselte a szakítás – amikor arra tért haza texasi nyaralásából, hogy üres a lakás –, de főleg az, hogy kislányát ritkábban láthatja. Ő úgy érzi, mindent megpróbált, még a párterápiát is felajánlotta Andinak, hogy megmentsék a kapcsolatukat, de a nő elutasította. Az fáj neki most a legjobban, hogy volt párja olyan képet mutat magáról közösségi oldalán, mintha fellélegzett volna és egy rémes kapcsolat után megtalálta volna végre a boldogságot. Gábor úgy érzi, azért a boldog éveket nem kellene elfelejteni.

– Részemről nem volt harmadik, és azt sem hiszem, hogy a másik oldalról ez lenne az ok. Az, hogy Andival elromlott valami, idén januárban tudatosodott bennem igazán. Korábban is voltak gondjaink, de ez minden kapcsolatra igaz, és én úgy éreztem, megoldható minden. Nagyon komoly személyiségváltozáson ment keresztül, amivel nehezen tudtam mit kezdeni. Amikor júniusban közölte velem, hogy vége, sokkot kaptam – mesélte a Story magazinnak, hozzátéve: a mai napig nem tudta ezt feldolgozni, ezért pszichológushoz is jár. Miután napvilágot látott Gábor szívszorító nyilatkozata, Várkonyi a közösségi oldalán egy Nórival és a kutyusaikkal közös fotóval reagált erre, mellette a “Boldogság. Nyugi van. Merj dönteni” hashtagekkel.

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

HirdetésCsúnyán alázza szegény Bocsit Várkonyi
error: Content is protected !!