Hirdetés

Természetesen úgy gondolod, hogy ismered azt az embert, aki vagy a munkahelyen vgy éppen a családod körében, de azt tudod-e, hogy milyen vagy egy párkapcsolatban? Az igazság az, hogy abból a szemszögből nem vagyunk képesek látni magunkat, amelyből a párunk lát minket.

Szerencsére a csillagjegyek nem hazudnak, és segítségükkel bepillantást nyerhetsz abba, hogy ki is vagy te egy párkapcsolatban.

Kos

Eléggé zűrös természeted van és könnyedén kiborulsz, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan azt te elképzelted. Ez a hangulatingadozás nehézzé teszi a párkapcsolataidat. A párod gyakran tojáshéjakon járkál, nehogy felbőszítsen téged. Azonban, ha megtalálod azt a személyt, aki megért téged és elviseli mindezt, egy életre megnyert magának, hiszen te ennyire képes vagy elköteleződni.

Bika

Nagyon megbízható és gyakorlatias vagy, ami a párkapcsolatokat illeti. Sokkal jobban szereted a stabilitást, mint a romantikus gesztusokat, bár azzal sincs semmi bajod, ha a párod időnként meglep egy-egy kedves ajándékkal. Egyáltalán nem vagy unalmas típus, épp ellenkezőleg. Szereted, ha tudod, hogy milyen irányba haladnak a dolgok.

Hirdetés

Ikrek

Ki szeretné, ha a szerelmi élete egy őrült kaland volna? Hát pontosan te. Magabiztos vagy, szórakoztató, könnyed, közvetlen és kifejezetten lehengerlő. Van azonban egy kirívó tulajdonságod, ami nem túl örvendetes. Képtelen vagy határozott döntéseket hozni egy párkapcsolatot illetően és ezzel a másik felet az őrületbe kergeted.

Rák

Miért agyalsz annyit azon, hogy vajon szeretnek-e téged? Ha képes lennél elfogadni, hogy igen, szeretnek, akkor kevesebb párkapcsolati problémával kellene szembesülnöd. Rengeteg lelki dolgot cipelsz magaddal, de szükséged van egy egészséges egyensúlyra ahhoz, hogy megfelelően ki tudd fejezni magad. Ha képes vagy elengedni a bizonytalanságodat, akkor a dolgaid nagyszerűen alakulhatnak. Senki nem akarja a nap 24 órájában bizonygatni neked, hogy szeret téged, mert ez megfojtja a másikat.

Oroszlán

Mindenki odáig van az Oroszlánokért, hiszen az egyik legvonzóbb csillagjegy. Az emberek hajlamosak azonnal beléd zuhanni, mielőtt igazán megismernének téged. Nagyszerű társaság vagy és állandóan pezsegsz, a szerelemben viszont kemény vagy és hirtelen. Aki nem tud veled lépést tartani, nos, az lemarad. Nagy szíved van, de annak a nagy részét magadnak tartod meg sajnos.

Szűz

Ne dolgozz állandóan annyit. Vegyél vissza az erőfeszítéseidből. Egy kapcsolat két embert kíván, nem egyet. Nem kell mindent egyedül csinálnod. Mindent nagyon analitikusan és módszeresen közelítesz meg. Értsd meg, hogy érdemes vagy valaki szeretetére és amennyire te tudsz szeretni valakit, annyira ő is téged.

Mérleg

Ne becsüld alá magad. Nem szükséges állandóan bocsánatért esedezni, főleg nem olyan dolgok miatt, amelyek nem a te hibádból következnek be és kívül esnek a hatósugaradon. Nagyszerű pár vagy, hiszen mindig törődsz a kedvesed érzéseivel. De magadról sem szabad megfeledkezned.

Skorpió

Szenvedélyes vagy és tüzes, ezért ügyelni kell arra, hogy hogyan viselkednek veled egy kapcsolatban. Az igazság és a bosszú harcosa vagy, így a párkapcsolat egy nagyon intenzív élmény lehet veled. Minden tettedet átjárja a büszkeség és elvárod, hogy a párod is legalább ennyire vágyjon a tökéletességre. Sajnos ez gyakran versenyhelyzetet alakít ki, amit a legtöbb ember nem kezel túl jól.

Nyilas

A nagy komédiás Nyilas. Nagyon elbűvölő vagy és fantasztikus a humorod, amely nagyszerű barátságok alapja lehet. Szeretsz barátságot kialakítani a lehető legtöbb emberrel, aki körülötted van. Ezekből a kapcsolatokból természetesen szerelemi kapcsolatok is kialakulnak. Ha esetleg véget ér egy ilyen, akkor te vágynál arra, hogy az exeddel ismét barátok legyetek, de állj! Ez nem működik mindenkivel és ezt meg kell értened.

Bak

Felelős vagy és megbízható, de az összes csillagjegy közül te tudsz a legnyomasztóbb is lenni. Nem vagy mindig negatív, de hajlamos vagy emlékeztetni az embereket arra, hogy mi a “baj” velük. Vannak, akik képesek túllátni ezen az oldaladon, de a legtöbb ember számra nem tudsz vonzóvá válni emiatt. Tekintsd a napos oldalt és a párod köszönetet fog mondani érted.

Vízöntő

Ha valaki túl közel kerül hozzád és te még nem állsz készen, akkor szinte nyom nélkül képes vagy eltűnni. Szereted a függetlenséget, de az is igaz rád, hogy időnként érzelmileg túláradsz, és nagyon gondoskodóvá válsz. Nagyon hűséges vagy, ugyanakkor ehhez az kell, hogy szabad teret biztosítsanak neked.

Halak

Nagyon érzékeny vagy, ez nem titok. Aranyból van a szíved és alázatos vagy. A kreativitásod határtalan és ezt érvényre juttatod a párkapcsolataidban is. Mindig megpróbálod a kedvesed tudtára adni, hogy törődsz vele. Szereted, ha az emberek jól érzik magukat a környezetedben és ez különösen igaz a párodra is. Bár nem minden rózsaszín felhő és szivárvány, mert ha rászolgál valaki, megismerheti a kevésbé kedves oldaladat.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

HirdetésA Kos mellett retteghetsz, a Rák megfojt, és ez még nem minden…
error: Content is protected !!