Hirdetés

A Bak visszafele fiatalodik, az Ikrek örök gyerek marad, a Szűz vigyáz magára. Mindenkinek más a titka.

Bak

A Bak a zodiákus Benjamin Buttonja. Fiatalon öreg, öregen fiatal nem csak a külseje, de az energiája is is. Ahogy idősödik, egyre több dolgot megoldott már életében, kialakul az önbizalma végre, és vicces is lesz. Érettebb korában is rajonganak érte a fiatalabb partnerek, mágikus vonzerővel rendelkezik. A Bak nő minél érettebb, annál jobban néz ki, és mágnesként vonzza a férfiakat!

Mérleg

A Mérleg nőt a Vénusz irányítja, ezért egész egyszerűen mindig szép. Fiatalon, öregen, kiöltözve vagy pizsamában. Mindig derűt és harmóniát sugároz. Ha egy roossz kapcsolat miatt, amit nem tud feladni, nem keseredik meg az élete, világ életében vonzani fogja a férfiakat, még nyolcvan évesen is, mert a szerelem istennője vigyáz rá.

Ikrek

Soha nem veszíti el gyerekes báját, legyen bármilyen korú. Igazi női Pán Péter. Ezt az örök fiatalságát ugyanakkor örökmozgó életformájának is köszönheti. Fiatalabb korában kissé zárkózott és bizalmatlan, azonban ahogy telnek az évek egyre jobban kezd megbízni az emberekben, és ennek hatására kivirágzik.

Hirdetés

Rák

A Rákok fiatal korukban nagyon érzelmesek, és tele vannak komplexusokkal. Ahogy megy az idő, egyre jobban megismerik magukat, sikerül elfogadniuk saját gyengeségeiket. Idősebb korukban találják meg a lelki békéjüket, és akkor annyira harmonikussá válnak, hogy az arcukon tükröződik a lelki szépségük. Érdemes várni erre a kivirágzásra.

Szűz

A Szűz nagyon vigyáz a fizikai adottságaira és rendkívüli tökéletesség mániája miatt sohasem ereszti el magtát. Vékony, egészséges, kislányos és valamelyest királynői marad idős korára is. Mindent megtanul, mi áll jól neki, hogy jó a haja, és egy idő után összeáll a tökéletes kép.

Facebook Hozzászólások

HirdetésItt az az 5 csillagjegyű nő, aki sosem öregszik meg
error: Content is protected !!