Hirdetés

Ilyenek az egyes csillagjegyek valójában.

Formájuk és színük alapján a lepkék az életet képviselik! Bizonyos kultúrákban a lepkét a remény és a változás szimbólumaként tartják számon. Az alábbiakban, minden hónaphoz egy-egy lepke képét társították, mely árulkodó jegyekkel szolgál az abban a hónapban születettről.

Január

Hirdetés

Nagy szíved van, és mindig tartogatsz néhány jó szót az embereknek. Csodálnak téged optimizmusodért és pozitív gondolkodásodért. Mindig meghallgatod az arra szoruló embertársaidat. Szép vagy és szabad, akár a pillangó, és másokat is képes vagy boldoggá tenni.

Február

Amint belépsz valahová, minden tekintet rád irányul, még ha nem mindig veszed is észre, hiszen sugárzik belőled az önbizalom. Az emberek, ezért vagy szeretnek, vagy nem tudnak elviselni, de legtöbbje mégis az első csoportot népesíti.

Március

Az a fajta ember vagy, aki sohase adja fel. Lehet, hogy nincsenek mindig zseniális ötleteid, vagy, hogy nem sikerül mindent megoldanod elsőre, de te akkor sem adod fel. Határozott, megbízható személyiség vagy erős egyéniséggel.

Április

Szentimentális vagy és ezt nem is rejted véka alá. Az emberek ezért a tulajdonságodért szeretnek, hiszen tudsz beszélni az érzéseidről. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de pozitív személyiségeddel, érzékenységeddel szebbé teszed a világot.

Május

Csodálatos ember vagy! Mégis sok embert megfélemlít a személyiséged, ezért vannak, akik nem kedvelnek. De aki jól ismer téged, az szeret is. Bár erős személyiség vagy, szeretteidért bármit képes vagy megtenni.

Facebook Hozzászólások

HirdetésPlease follow and like us:
Lepkehoroszkóp: Válaszd ki a születési hónapodnak megfelelő pillangót, és nézd meg, mit árul el rólad
error: Content is protected !!