Hirdetés

Nem akarok semelyik párt oldalán vitába szállni abban a kérdésben, hogy napjainkban kinek a feladat is a hódítás. Hódítson az, akinek ez testhezálló és kényelmes, nemre tekintet nélkül.

Mindenki annak örül, ha elfogadják, a kezdeti lépésekkor ennek kimutatása a legfontosabb: ha elfogadod a jelöltedet, akkor úgy érzi , megvan köztetek az intimitás, amiből már lehet tovább építkezni. Azonban az, hogy kinek mit jelent az elfogadás nagyon sokféle képet mutat. Nem biztos, hogy Neki pont az a jó, ami neked! Márpedig ha az a cél, hogy közelíts, akkor nem árt tisztában lenni a távolságot áthidaló testreszabott eszközökkel ! 🙂 Nem káma-szútra titkok következnek, hanem a lelki bugyrokban lakozó alapigények felfejtése. Olyan asztro-pszichológiai elemek, amelyek élesen visszatükrözik a 12 jegy legalapvetőbb párkapcsolati működését.

Következő lista arra jó, hogy megtudd: kihez hogyan közelíts. De másra is használhatod ezt a kis listát: arra, hogy ha nem akarsz hódítani, meglásd a saját érzékeny pontodat: ez fog szembetűnni másnak is, hiába rejtegeted!

Hirdetés

Nem csigázlak tovább, lássuk kihez hogyan közelíts!

KOS (márc.21-ápr.20.): legyél vele egyenes, határozott. Mondd ki, amit gondolsz, és erősítsd meg az egóját: kérdezd a sikereiről, örülj az eredményeinek, ismerd el az energiáját. Nyugodtan vitatkozz vele, örül minden megmérettetésnek. Beszélgetni kevésbé szeret, mint cselekedni: ajánlj neki programot a természetben, vagy sporttal kapcsolatosan. Vegyél részt aktívan az ötleteiben és engedd magad vezetni!

BIKA (ápr. 21-máj.21.): beszélj neki finom ízekről, szép tájakról és vidd el vacsorázni, vagy főzz neki te magad. Ennyi. Máris biztos befutó vagy. Azt viszont nem javaslom, hogy ne váltsd be az ígéretedet, mert ettől megmakacsolja magát, legalább egy életre. Egy kiadós masszázsért nagyon hálás lesz, mint ahogy azért is, ha türelmes vagy hozzá!

IKREK (máj.22-jún.21.): beszédtémán nem kell törnöd a fejed, majd ő szállítja, te csak hallgasd, nagyon hálás lesz érte. Ha tudsz, gondolkozz vele: cseréljetek eszmét. Nem tudsz olyan programot kitalálni, amiben ne lenne benne –kis túlzással-, ő a legegyszerűbb „eset” a kapcsolat kezdetén.

RÁK (jún.22.-júl.22.): beszélj a gyerekkorodról, a családodról neki. Nem könnyen oldódik föl, ő inkább hallgatni fog, mint megnyílni eleinte. Nagy hatással van rá bármi, ami romantikus: étterem, táj, esemény. Kötelező a gyertyafény! Ne kérdezd az érzéseiről és ne sürgesd. Nem olyan bizonytalan ő, mint amilyennek látszik…És fogadd el, amit adni szeretne, mert a szívéből ad!

OROSZLÁN (júl.23-aug.23.): hallgasd és csodáld! De tényleg. Még véletlenül se rivalizálj vele, vagy számolj be hasonló cselekedeteidről. Éreztesd vele, hogy ő A Tökéletes. Ne korlátozd: ne szabj határidőt, ne kérd számon, csak óvatosan irányítsd. Minél több pozitív visszajelzést kap tőled, annál előbb győzöd meg a szándékodról.

SZŰZ (aug.24-szept.22.): beszélgess vele az élet dolgairól: a hétköznapjaitokról, az apró-cseprő ügyekről. Ne filozofálj és ne vágj fel. Légy szerény és tűnj szürkének. Minél szürkébb vagy, az ő szemében annál színesebbnek látszol! Megerősítésre szorul, mert belül nagyon bizonytalan: nem hiszi el, hogy neki is „jár” valaki végre! Minden takarékos randi-projektben örömmel vesz részt, de tervezz előre, hogy ő biztonságba érezze magát!

MÉRLEG (szept.23-okt.23.): legyél laza, udvarolj neki, menjetek táncolni és csevegjetek. Legyél jól öltözött és stílusos: virág, csoki, klasszikus férfi nő gesztusok. Nem hibázhatsz! 🙂

SKORPIÓ (okt. 24-nov.22.): nála a kamikáze akciók vezetnek eredményre: vagy a szex, vagy a lassú, kitartó munka, felkészülve a csalódásra, a végletességre, a szenvedélyre és a mély ragaszkodásra. Ezekre valóban nem árt ráhangolódni, erre kell az idő. Meg arra, hogy bizalmat kapj a szívében, örökre. A szenvedély kötelező elem nála, bármiről legyen is szó!

NYILAS (nov.23.-dec.21.): beszélj a nagy terveidről, a nézeteidről (vallási, politikai, morális, filozófiai stb.). Sugározz optimizmust, lelkesedést, jóindulatot és nyitottságot. Legyél nagyvonalú: késni fog, elfelejt dolgokat és hajlamos túlvállalni magát, mégse a játékszabályok kihírdetésével kezdd, hanem az elfogadással, és lelkesedj te is vele!

BAK (dec.22-jan.20.) nála szabályok vannak, mindenre, ezeket ne akard megváltoztatni. Egy lehetőséged van: integrálódni a Rendszerébe, ahonnan ő kimozdíthatatlan. Bármiről beszélgethetsz vele, mert tájékozott, de nem bőbeszédű. Türelem kell hozzá: kitartóan ostromold, és ne várj heves érzelmeket cserébe. Ő majd a biztonságot nyújtja. Nem szereti a meglepetéseket!

VÍZÖNTŐ (jan.21-febr.18.) : haverkodj, még véletlenül se utalj rá, hogy épp társra vadászol. Legyél a szövetségese: működj együtt és várd, hogy majd lesz ebből valami. Lesz! Minél lazább vagy, annál szimpatikusabb leszel: ne görcsölj, ne tervezz előre. Majd az Élet hozza! Minél több új, meglepő és váratlan ötlettel állsz elő, annál nyerőbb vagy! Szakadj el a megszokásoktól, a sémáktól, értékelni fogja az igyekezetedet!

HALAK (febr. 19- márc.20.): értesd meg, érezz együtt vele, legyél a lelki társa. Nem fogsz szóhoz jutni, kivéve ha neked is akad problémád: oszd meg és hagyd, hogy segítsen! Legyél gyengéd, romantikus és határozott, mert ő bizonytalan. Te irányítasz, de ez nem kis felelősség! Nagyon érzékeny, nagyon romantikus; zene és fürdőprogram jöhet bármikor! ratalalsz.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésKikódoltam a pasikat, a barátnőim nem győznek hálákodni
error: Content is protected !!