Hirdetés

É

Mindannyian szép, és nyugodt életre vágyunk. Ha azt szeretnéd, hogy egy olyan férfi mellett éld le az életed, akivel tökéletes harmóniában élhettek, nézd meg, mit jósolnak a csillagok.

Melyik hónapban született életed szerelme? Most megtudhatod, milyen élet vár rád mellette.
Január
Individualista, erős akarattal rendelkezik, és, amit a fejébe vett, azt mindig véghezviszi. Kissé türelmetlen, úgy gondolja, hogy az életben a dolgok alakulása csak tőle függ egyedül. Negatív tulajdonsága: Kissé önző, de felelősségtudóan cselekszik mindig.
Február
Határozatlan, és nagyon érzelmes jellem. Gyorsan megoldást talál a problémákra. Eléggé makacs, nem fogad el másoktól tanácsot. Könnyen megteremti a számára szükséges pénzt, nem szorul mások segítségére. A család számára szent, a szerelemben őszinte és szerény. Negatív tulajdonsága: szereti meghökkenteni a környezetét.
Március
Kellemes, kedves, és optimista. Mindig mindenre megtalálja a megfelelő megoldást. Ha ideges, akkor néha meggondolatlanul cselekszik, de végül mindent jóvátesz. Nem hibáztatható semmiért. Nem egy született vezető alkat, de, ha nagyon muszáj, főnökként is helyt áll. Negatív tulajdonsága: Nem képes reálisan látni a világot.
Április
Inkább a tettek, nem a szavak embere. Perfekcionista alkat, éppen ezért komoly sikereket érhet el a szakmában. Ambíciós, csendes, szorgalmas, és lelkiismeretes. Általában kikéri a házastársa véleményét, de a nagy dolgokban mindig egyedül dönt. Negatív tulajdonsága: erőszakos tud lenni.
Május
Társaságkedvelő, független alkat, soha nem unatkozik. Makacs, és odaadó, mindig megpróbál másokon segíteni. A közömbös embereket nehezen tudja tolerálni. Az egyik legbosszantóbb negatív tulajdonsága, hogy mindenkivel nagyon bizalmatlan. Negatív tulajdonsága: szereti gyűjteni a hódításokat.

Június
Önfejű, nem érdekli mások véleménye. Tudja, hogy mit akar az életben. Nem rosszindulatú, és a féltékenység sem tölti ki az életét. Nem szereti, ha megszabják, hogy mit csináljon, imádja a szabadságot. negatív tulajdonsága: idegesítő és megbízhatatlan bandita olykor.

Hirdetés

Július
Csendes, és türelmes, de néha kissé labilis az idegállapota. Naiv, hiszékeny, és nagylelkű. Sokszor végez karitatív munkát, láthatjuk tevékenykedni egyesületekben, szervezetekben. Negatív tulajdonsága: ok nélküli féltékenység.

Augusztus
Imádja a családját, mindent megtesz a gyerekeiért, és a házastársáért. Nehezen köt kapcsolatot, de, ha kell hamar meg is szakítja. Kiegyensúlyozott, társaságkedvelő, igazságos. Általában hallgat a megérzéseire, szeret a középpontban lenni. negatív tulajdonsága: magát helyezi rivaldafénybe.

Szeptember
Intelligens, és ambíciós, jó szervező, és vezető válhat belőle. Logikus gondolkodású, éppen ezért könnyen megteremti az anyagi jólétet. Nagyon ragaszkodik a családjához, szereti a gyerekeket. negatív tulajdonsága: mindenben a hibát keresi.

Október
Szkeptikus, és nagyon jó gondolkodású. Fejlett az intuíciója, de a logikai gondolkodása is. Független, és szabad gondolkodású, számos újító ötlete van. A szerelemben viszont konzervatív, és szereti a kötöttségeket. Negatív tulajdonsága: szeret flörtölni.

November
A vitákból mindig győztesként szeret kijönni. Logikus gondolkodású, és őszinte. Néha szüksége van egy kis térre, és ilyenkor jó, ha hagyjuk, hogy egyedül legyen. Ha valaki meg akarja mondani neki, hogy mit tegyen, nagyon makaccsá, és önfejűvé válhat. negatív tulajdonsága: ha sarokba szorítják, mar.

December
Szorgalmas, dolgos, és nagyon tehetséges. Szereti a változatosságot, és a technikai újdonságokat. Nagyon megbízható férj, mindent biztosít a családja számára. Szabadidejében leginkább a gyerekeivel van. negatív tulajdonsága: senkire sincs szüksége.

Facebook Hozzászólások

HirdetésAz áprilisi dúvad, a júniusi bandita, és ez még nem minden…
error: Content is protected !!