Hirdetés

Fogyás koplalás nélkül!

Sokan kezdenek el ebben az időszakban fogyókúrázni, hiszen itt a meleg idő, a nyár, és mindenki szeretne pár felesleges kilótól megszabadulni. A kalóriák számolgatása is egy módszer, azonban van egy sokkal egyszerűbb módja a fogyásnak. Ez a diéta mindent megváltoztatni, egy pillanatig sem kell éhezni.

A ketogén diéta lényege, hogy a szénhidrátot maximum 20 gramra csökkentjük, emellett viszont olyan ételeket fogyasztunk, amelyek tele vannak zsírral és fehérjével. Szervezetünk így nem a szénhidrátot fogja energiaként felhasználni, hanem saját zsírunkat, amely így rohamosan elkezd csökkenni.

Hirdetés

Az éhezés ezzel a diétával lehetetlen, hiszen a különböző zsírok és fehérjék rengeteg energiát adnak, eltelítenek. Ennek következményeképpen egyre kevesebbet is igénylünk az ételekből. Az első 1-2 hétben akár 5 kilót is képesek lehetünk leadni, persze ez függ attól is, hogy kinek mennyi a súlya, illetve a mozgás fokozza a fogyás ütemét.

Fontos, hogy 2-3 hónapnál ne csináljuk tovább, mivel szervezetünknek szüksége van a szénhidrátra, a diéta után fokozatosan szükséges visszatérnünk a nagyobb szénhidrát bevitelre, hogy ne érje szervezetünket sokként a változás.

Facebook Hozzászólások

HirdetésEgyetlen dolgot változtattam az evéssel, és egy hónap alatt lement 15 kiló rólam!
error: Content is protected !!