Hirdetés

Hirdetés

Vajna Tímea jelenleg Cannes-ban, a filmfesztiválon tartózkodik, s a közösségi oldalára felkerült egyik posztjából kiderül, hogy egyáltalán nem heverte ki férje, Andy Vajna halálát. Mély gyászában égi jelként értékelte a francia városban vele történteket.Hirdetés

Vajna Timi az Insta-stories között jelentetett meg egy bejegyzést, mely arról szól, milyen érdekes dolgok történnek vele Cannes-ban.

A lényeg, hogy reggel nagyon szomorú volt, ezért arra gondolt, talán segít rajta egy kis reggeli testmozgás, konkrétan a futás. Arra ment futni, amerre Andyvel jártak korábban.

Úgy érzi, jeleket kapott. A különböző, szembejövő emberek pólóján a Nixon (Ez Andy Vajna 1989-ben alapított produkciós irodája egyik sikerfimjének a címe), az I Love You (szeretlek) és az élet változására utaló Life Change feliratok voltak olvashatóak.

Aztán később, már a délutáni sétája közben, kicsit rosszul lett – a lábát feltörte a cipő, a hasa pedig megfájdult –, és mivel így nem tudott gyalog visszaindulni, hívott egy Übert. Közben arra gondolt, milyen jó volt, amikor a férjével sofőrjük volt és úgy rótták a város útjait. Erre nem pont egy olyan kocsi érkezett érte, mint amilyennel Andy Vajnával jártak? Ráadásul a mostani autónak mindenhová volt behajtási engedélye, így 10 perc alatt visszavitte a szállására Tímeát, aki szerint Andy küldte a kocsit érte, aki még úgy is próbálja kényeztetni, hogy már nincs köztünk.

Forrás: www.blikk.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésPlease follow and like us:
error
Vajna Tímea égi jeleket kapott elhunyt férjétől
error: Content is protected !!