Hirdetés

Az idős pár az életéért retteg, félnek, hogy el akarják hallgattatni őket.

Robin és Jack Firestone ott volt, mikor a szörnyű autóbaleset megtörtént. Az ütközésben elhunyt nem csak Diana, de a sofőre, Henri Paul és szeretője, Dodi Fayed is.

Az idős házaspár azt vallja, hogy a tragédia helyszínén láttak két fekete, sötétített üveges autót, amit azóta sem találnak a hatóságok.

Hirdetés

Robin és Jack egészen biztosak abban, hogy merénylet történt, és hogy a két sötét autónak köze van a történtekhez. Eddig azonban nem mertek nyilvánosság elé lépni a sztorijukkal, mivel féltek, hogy a tettesek elkaphatják őket is.

Az házaspár épp egy hotelbe tartott, mikor azon az alagúton kellett keresztülmenniük, ahol a hercegné életét vesztette. Pár perccel a tragédia után érkeztek meg, sosem felejtik el, amit láttak.

– Elmentünk a rendőrségre másnap. De azt mondták, már van elég szemtanújuk, nincs szükség két turistára is –mesélte Robin az Expressz című magazinnak – teljesen kiakadtunk. A világ leghíresebb nője hal meg, ők pedig elküldik a szemtanúkat. Emiatt is érzem úgy, hogy az egész meg volt rendezve. Remélem Harry és Vilmos egy napon úgy döntenek, hogy kiderítik mi történt az anyjukkal.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésPlease follow and like us:
Újabb szemtanúk vallottak: Diana halála mégsem baleset volt?
error: Content is protected !!