Hirdetés

A csodás Svábhegy egyik utcájában, a Felhő utca óriási telkén impozáns új palota épül, és ennek tulajdonosa Bessenyei István, a kormányközeli Valton Security egyik tulajdonosa, egyben Sarka Kata férje – írja a Mancs. 

A két földrész összevonásával létrehozott, 3000 nm-es telken készülő luxusház a lap által készített drónfelvételek alapján már remekül áll, jövőre bizonyára költözhető lesz. 

A Felfő utcai telek a Google felvételénKAPCSOLÓDÓ

Hirdetés

Azért dolgozik velünk a Fidesz, mert volt egy barátom Orbánnál

Napjaink legnagyobb biztonsági cégének 2010 óta megy jól, amire igen büszkék. A vállalkozás egyik tulajdonosa főzött már Lázárnak és az alkotmánybíróknak, a másik Sarka Katával üzletel, és Dirk Gerkenstől Mesterházy Attiláig sok barátja van.

A Valton Security vezérével házasodott össze Sarka Kata.

A földdarab tulajdonosa a földhivatali nyilvántartás szerint az a Bessenyei István, aki korábban televíziós producerként tevékenykedett, mostanában viszont már arról ismert, hogy ő az állami megbízásokban bővelkedő Valton Security kisebbségi tulajdonosa. És egy ideje Sarka Kata férje – a házasságból nem volt bulvárhírverés, csak a celebnő névváltoztatásából lehet rá következtetni. Mára gyermekük is született, aki Sarka Kata harmadik kisdede.  

A Valtonnak folyamatosan növekvő bevételei vannak: 2015-ben 1,77 milliárdos, 2016-ben már 2,7 milliárdos, míg 2017-ben már 6,4 milliárd forintos árbevételük volt, ez tavaly már közel 1,5 milliárdos üzemi eredményt fialt. 

Bizniszek és románcok sorozata vezetett odáig, hogy Orbán környezetében ennyire divatba jött a helikopterezés.

A Sarka Katával kötött házassága révén érnek össze hivatalosan is a szálak Bessenyei (vagyis a Valton) és Rogán Antalék között, ugyanis Rogán Cecília és Sarka üzlettársak, már két közös cégük van: a Nakama and Partners Kft. és a Top News Hungary Kft. Ugyanakkor Rogánék és Bessenyei közt a legendássá vált helikopterezés is közös pont: Rogán Cecília a Valton-Master Carral és a helikopterezést intéző Fly-Cooppal (amelytől a képzett pilóta Bessenyei is szokott helikoptert bérelni) barterezett a Nakama tulajdonosaként.

A svábhegyi építkezéssel kapcsolatban a Magyar Narancs kereste a Valtont, amely azonban a cikk megjelenéséig nem reagált a kérdésekre.

Facebook Hozzászólások

HirdetésŐ Sarka Kata új férje, és ilyen házat épít neki a Svábhegyen!
error: Content is protected !!