Hirdetés

Tavasz eleje óta sokat változott a világ Hanák Eszter számára. Akkor a 22 éves lány Budapest szívében szinte szó szerint a nála 26 évvel idősebb Schmuck Andor karjaiba omlott. A szerelmesek azóta már eljegyezték egymást, sőt már az esküvőjük időpontja is körvonalazódik – írja a Bors. – A bazilika előtt sétálgatva megbotlottam, és pont Andor kezei közé estem, ugyanis ő kapott el, hogy ne essek orra. Már akkor levett a lábamról, szó szerint is – mesélte a lapnak az ELTE-n ta­nuló Eszter, aki ragaszkodik, hogynem ő szedte fel a vőlegényét, hanem fordítva.

– Andor annyit mondott nekem, természetesen szigorúan magázva, hogy vigyázzak magamra, majd szép napot kívánt. Két nappal később aztán a Faceboo­kon írtam neki egy üzenetet, hogy köszönöm. Beszélgetni kezdtünk, majd Andor szinte azonnal elhívott kávézni, és rögtön mindketten éreztük, hogy ez most valami ko­moly.

Hirdetés

Eszter és Andor Facebook/Hanák Eszter

Március 11-én jöttünk össze, azóta mindennap együtt vagyunk, összeköltöztünk, és Andor már a kezemet is megkérte – mondja a lány.

A lány elárulta, hogy először Schmuck búgó hangjába szeretett bele, majd pillanatokkal később már teljesen odavolt a férfiért. – Nem ismerjük egymást rég­óta, de mi ilyenek vagyunk, mindent gyorsan csinálunk – tette hozzá a boldog ara.

Facebook Hozzászólások

HirdetésPlease follow and like us:
error
Schmuck Andor 22 éves menysszonya kipakolt: ezért kell nek 26 évvel idősebb pasija
error: Content is protected !!