Hirdetés

Úgy tűnik, januárra megérkezett a tél, ugyanis a következő napokban lesz, ahol -10 fok alá süllyed a hőmérséklet.

Szombaton erősen felhős időre számíthatunk, elszórtan esővel, havas esővel, a hegyekben és északkeleten pedig hózáporokkal. Az érkező hidegfrontnak köszönhetően 3 és 9 fok közé enyhül a levegő.

Vasárnap ragyogóan napos idő várható, azonban a szél feltámad, így a derűs idő viharos északnyugati széllel párosul. A hét utolsó napján csak futó hózápor fordulhat elő, reggel -3, délután +3 fok várható.

Hirdetés

Hétvégén elszórtan gyenge havazás, hószállingózás várható.Január 6-án hétfőn nagyon hideg reggelre ébredünk, ugyanis a hőmérséklet -10 és -2 fok közé süllyed. Délután is csak 0, +5 fok lesz, és igazán száraz, hideg téli időjárás ígérkezik.

Országos előrejelzés: kedd

Északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de főként a DK-i megyékben még gyengén felhős, napos idő várható. Elsősorban a Kisalföldön néhol kisebb eső előfordulhat. Hajnalban, reggel foltokban köd képződhet. Helyenként megélénkül a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és -10 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között valószínű.-írja a met.hu

Szerdán :

Országos előrejelzés: szerda

Átmenetileg csökken, majd északnyugat felől ismét megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és több helyen valószínű csapadék: az északkeleti tájakon vegyes halmazállapotra (havas esőre, ónos esőre, fagyott esőre) lehet számítani, másutt inkább eső várható. A nyugatias szél helyenként megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 8 fok között valószínű, magasabb értékek a nyugati vidékeken várhatók.

A hét további részében, kedden és szerdán megnövekszik a felhőzet, és előfordulhat vegyes csapadék (havas eső, eső és hó). A hőmérséklet délutánonként +2 és +7 fok között alakul.Forrás: https://www.life.hu

Facebook Hozzászólások

Hirdetés



Please follow and like us:
HÉT KÖZEPÉN ÉRKEZIK A HAVAZÁS ÉS A RETTENETES HIDEG! Az ország ezen a része FOG FEHÉRBE BORULNI :
error: Content is protected !!