Hirdetés

A koronavírus járvány idején mindenki otthon marad, hajlamos elhanyagolni a külsejét, Miután munkába kezdünk járni, jön a nyár és a strandra is kimegyünk, akkor szembesülünk majd azzal, hogy nem igazán olyan a külsőnk, mint szeretnénk. Sokan már a járvány előtt tervezték, hogy kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozást kérnek az orvostól, de ez a kórházak és az orvosi rendelők bezárásával biztosan meghiúsult.

Jó hír, hogy lassan újra nyílnak a klinikák, és megtehetjük, amit eddig is szerettünk volna: szebbé válhatunk. Ráadásul most sokkal olcsóbban. A Topforma plasztikai sebészet eddig is a kifejezetten olcsóbbak közé tartozott. Aki pedig most jelentkezik konzultációra, az plusz 10 százalék kedvezményt kap minden beavatkozás árából. Legyen az zsírleszívás, mellplasztika vagy orrkorrekció. Mindegy, milyen műtétről van szó, ilyen olcsó sohasem lesz többé.

A legcsodálatosabb, hogy minden beavatkozásról később dönthetünk, az orvossal való beszélgetés ugyanis teljesen ingyenes. Emailben lehet írni Dr. Toperczer Zsoltnak, azután egy személyes, mint mondtam, ingyenes konzultáció után a páciens eldönti, belevág-e a szépülést hozó nagy kalandba vagy végül nem. Legyen az mellplasztika, szemhéjplasztika, hasplasztika, zsírleszívás vagy egyszerű anyajegy eltávolítás.

Hirdetés

A TopForma Plasztikai Sebészet úgynevezett “egysebészes” magánintézmény, tevékenysége dr. Toperczer Zsolt munkájára épül. Ennek megfelelően a páciens mindig pontosan tudja, kivel áll szemben. A személyes kapcsolat az orvos és páciense között az első pillanattól fennáll. A weboldalon megtalálhatók ilyen volt-ilyen lett műtéti fotók, pontos, korrekt árak, és a műtéti típusok. A doktor úr nem ma kezdte a szakmát, évtizedek óta szépíti a nőket, munkájáról még megbízható fórumokban is volt szó, például a hoxán: https://www.hoxa.hu/mellmutethez-keresek-orvost-forum, és a saját Facebook oldalán is vannak vélemények: https://www.facebook.com/topforma.plasztika/

A Topforma Plasztika Sebészet leírása, elérhetősége az alábbi linken található.

https://topforma.hu/

Facebook Hozzászólások

HirdetésDöbbenet: nem tudtam, hogy most sokkal olcsóbban megfiatalodhatom! Ezt biztos nem hagyom ki!
error: Content is protected !!