Hirdetés

Így lehet pillanatok alatt felidegesíteni a különböző csillagjegyek szülötteit.

Hirdetés

Mindenkinek vannak jó és rossz napjai, de míg egyes helyzeteket az egyik ember jól kezel, mások percek alatt kiborulnak tőle. Megmutatjuk, csillagjegyed alapján mi az, amivel azonnal ki lehet hozni a sodrodból.

Kosként lendületes, nyitott és célratörő vagy, ezért azt viseled a legrosszabban, ha valaki akadályoz abban, hogy cselekedj, például mert túl sokáig gondolkodik, vagy mert túlontúl óvatos.

Szeretsz a dolgok közepébe csapni, és sokszor csak menet közben találod ki a tervet, ha pedig valaki cselekvés helyett csak beszél és beszél, gyorsan elfogy a türelmed.

Ragaszkodó, megfontolt és előrelátó vagy, aki nem szeret kapkodni, és minden új információt mérlegel, mielőtt döntéseket hozna. Éppen ezért a hirtelenkedés, a kapkodás gyorsan az idegeidre megy, nem szereted, ha valamire nem jut elég időd, vagy sürgetnek – írja a Tudásfája.Hirdetés

A váratlan helyzetek, az előre kidolgozott program felrúgása feszültté tesz.

Lételemed a mozgás és a lendület, egyszerre ezer dologra figyelsz, és kevesen tudnak lépést tartani veled.

Amikor valaki meg se próbálja, az könnyen a kedvedet szegi – nem szereted a tunya, tehetetlen embereket, akik a készen kapott információkon rágódnak, és folyton csak panaszkodnak ahelyett, hogy cselekednének. A lustaság és a trehányság az, ami legjobban dühít.

A rák az egyik legcsaládcentrikusabb jegy, aki nagyon kötődik a saját emlékeihez, gyerekkorához, és a gyerekekkel is különleges kapcsolatot ápol.Hirdetés

Egyszerűen nem tud szó nélkül elmenni amellett, ha valaki rosszul bánik a gyerekekkel, mindegy, hogy egy családtagról vagy vadidegenről van szó, érzelmileg nem tudod függetleníteni magadat egy ilyen helyzettől, és a türelmetlen vagy felelőtlen szülők gyorsan kihúzzák nálad a gyufát.

Oroszlán

Az oroszlán igazi optimista, aki tele van jóindulattal mindenki iránt, konfliktusait pedig nyíltan, szemtől szembe, becsületesen intézi.

Éppen ezért az áskálódás és az intrika az, ami a leggyorsabban kihoz a sodrodból, nem bírod, ha mások a hátad mögött beszélnek, de még attól is rosszul vagy, ha azt hallod, hogy valaki mást beszélnek ki így.

Mivel precíz és rendszerető vagy, a trehányság, a hanyagság vagy a kosz az, ami a leggyorsabban kicsapja nálad a biztosítékot. Ahogyan a veled együtt élők nem értik, miért kell akkora balhét csinálni egy elől hagyott koszos zokniból, te nem érted, hogy lehet valaki annyira nem törődöm, hogy azt az egy mozdulatot is sajnálja, míg a szennyesbe hajítja a koszos fehérneműt.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Sose siettesd a Bikát, a nyilasnak mindig igaza van, és ez még nem minden…
error: Content is protected !!